Log ind
Seadrill jack-up.jpg
Foto: Seadrill

Seadrill får forlænget kontrakt med Petrobras

Offshore:

John Fredriksens boreselskab har forlænget en kontrakt for en borerig med brasilianske Petrobras. En sjælden god nyhed for pressede Seadrill, der døjer med en gæld på næsten 11 milliarder dollars.


AF Daniel Logan Berg-Munch
Offentliggjort 23.03.16 kl. 12:44

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Arabisk oliegigant vil fyre flere tusinde ansatte

olie saudi-arabien gas.jpg Offshore:

Abu Dhabi National Oil Company tager nu konsekvensen af den lave oliepris og gør klar til at afskedige tusindvis af medarbejdere som led i omfattende effektiviseringsplan.

Esvagt runder en milliard i kriseår for branchen

Offshore:

Det danske offshorerederi Esvagt rundede en milliard kr. i omsætning i 2015, hvor branchen ellers var hårdt udfordret. Selskabet, der overgik fra Maersk til to fonde i det forgangne år, forbereder sig nu på et svært 2016 med en spareplan.

Statoil betaler 400 mio kr for at slippe for Seadrill-rig

Offshore:

Det koster Statoil dyrt at slippe ud af kontrakt på stor Seadrill-rig.

BW Offshore sikrer 500 mio dollars i ny likviditet

Offshore:

BW Offshore har indgået en aftale, der sikrer 500 mio. dollars i likviditet frem mod 2020. Planen indebærer blandt andet, at der ikke betales udbytte.

Subsea 7 vinder milliardkontrakt i Nordsøen

Offshore:

Det store offshore-installationsrederi Subsea 7 skal sammen med Seaway Heavy Lifting installere en kæmpe offshorepark i Nordsøen ud for Skotland. Kontrakten lyder på over en mia. dollars.

Aktiviteten falder i Topaz i 2016

Offshore:

Topaz Energy & Marines koncernomsætning er faldet fra 85,2 mil. dollar i første kvartal 2015 til 77,7 mil. dollar i 2016. CEO René Kofod-Olesen begrunder tilbagegangen med lave oliepriser og hård konkurrence i Nordafrika og Mellemøsten.

Forsiden lige nu

Rederiforening er åben over for omvendt bevisbyrde

maria.jpg Rederier:

Håndhævelsen af svovlreglerne vil være mere effektiv, hvis rederierne selv skulle bevise, at de overholder kravene, mener OECD. Danmarks Rederiforening er klar til at diskutere ideen frem mod 2020, hvor de globale svovlregler formentlig træder i kraft.

Blue Water Shipping sendt i rødt af olie og investeringer

Services:

Svagere aktivitet i offshore og en oprustning i Norge, Sverige og Finland har kostet på Blue Water Shippings bundlinje i 2015, der viser et underskud på godt 14 mio. kroner.

Fredriksens tørlastrederi i trecifret millionunderskud

Tørlast:

Tørlastrederiet Golden Ocean rapporterer om et marked, der i årets første kvartal lå under driftsomkostningerne i alle segmenter med et stort underskud til følge. Fearnley hæfter sig ved forbedret likviditet.

Skæbnens time nærmer sig for Hyundai Merchant

Container:

Den koreanske shippinggruppe kæmper for at få sine kreditorer til at gå med til at sænke selskabets charterrater, hvilket er et krav fra den største långiver, Korea Development Bank. Men selv hvis det lykkedes, står rederiet stadig overfor en række udfordringer.

13 olieselskaber må lede efter olie i det nordlige Norge

Offshore:

De færreste af de olieselskaber, der har fået tilladelse til et efterforske oliefelter i den nordlige Norge, tjener penge. Men staten dækker de fleste af deres omkostninger til efterforskning.

Fremgang i byggeri i Kina er godt for tørlastrederier

Tørlast:

Byggeboomet fører til øget vækst i Kinas import af jernmalm til stålproduktion, og det bør understøtte fragtraterne og tørlastrederierne, skriver Handelsbanken i analyse.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE