Log ind

Norske Akastors boreforretning dykker dybt i rødt

Offshore:

Den pressede offshoresektor og lave oliepris blev dyr for den norske olieservicegruppe Akastor, hvor især boreforretningen tog et kæmpe dyk i 2015. Markante nedskæringer på vej, skriver gruppen i årsregnskab.


AF DANIEL LOGAN BERG-MUNCH
Offentliggjort 17.02.16 kl. 11:24

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Amerikansk skiferbaron spår snarlig død for offshore olie

skifer.jpg Offshore:

Snart vil olieselskaber, der satser på dybvandsfelter og nye efterforskningsfelter til havs, være fortid. Sådan lyder det fra amerikansk skifermilliardær, der spår kraftig vækst i skiferolie de kommende år.

Statoil tildeler kontrakter til offshoreskibe for milliarder

Offshore:

Det norske olieselskab har underskrevet kontrakter for en række offshoreskibe for flere mia. norske kroner med bl.a. Norges nye store offshorerederi Solstad Farstad og Havila.

Seadrill tilfører datterselskab flere millioner

Offshore:

John Fredriksens rigselskab forlænger nu en låneaftale med datterselskabet North Atlantic Drilling, og lånet får samtidig tilført yderligere 100 mio. dollars. Forhandlingerne om en restrukturering fortsætter i begge selskaber.

Brasiliens præsident tiltales for at modtage bestikkelse

Offshore:

Presset øges på Michel Temer kort tid efter skjulte optagelser officielt fedtede præsidenten ind i Petrobras-skandalen. Trods minimal opbakning i befolkningen kan han dog fortsat overleve i embedet.

Kina investerer milliarder i afrikanske LNG-projekter

Offshore:

Kinesiske investorer vil sætte omkring 7 mia. dollars i projekter med flydende platforme til produktion af LNG, de såkaldte FLNG. Det skriver Reuters.

Fredriksens rigselskab vinder lukrative kontrakter

Offshore:

North Atlantic Drilling, som er et datterselskab til kriseramte Seadrill, har vundet to lukrative kontrakter. Aftalen gælder to rigge, som er sikret arbejde i den norske del af Nordsøen i ti år. Værdien løber op i 1,4 mia. dollars.

Forsiden lige nu

Maersks booking-system er oppe at køre igen

Triple E at PTP.JPG Rederier:

Selskaber kan igen booke Maersks skibe til deres last, melder den danske shippinggigant. APM Terminals' containerterminaler er samtidig i drift, selv om der kan være forsinkelser. Det skriver Maersk-gruppen i sin seneste opdatering om det massive hackerangreb, som ramte tirsdag.

Tidligere topfolk i Wilhelmsen tiltalt for prisfusk i USA

Rederier:

Amerikanske myndigheder går efter hovedpersonerne i omfattende kartelsag, der nu udløser tiltaler mod tre tidligere topfolk i norske Wallenius Wilhelmsen Logistics.

Cyberangreb stiller Mærsk over for fire store udfordringer

Rederier:

Forsinket fragt, kunder på flugt, en usikker omstilling og et uopklaret motiv. Petya kan meget vel have ramt Esplanaden på den værst tænkelige måde på det værst tænkelige tidspunkt.

Hapag-Lloyd beholder kreditrating efter fusion

Container:

Det toneangivende kreditbureau Standard & Poor's har fjernet Hapag-Lloyd fra sin overvågningsliste og fastholder den nuværende kreditrating på B+ i 2017 og 2018.

APM Terminals: Alle terminaler er åbne

Havne:

Ifølge Børsen melder APM Terminals, at samtlige af terminalerne er i gang, og at selskabet er i kontakt med kunderne via mail.

Kunder mangler overblik efter nedbrud i Maersk

Rederier:

Maersk-kunder som Jysk og DSV forsøger lige nu selv at skaffe sig et overblik over situationen efter gårsdagens hackerangreb. I værste fald kan kunderne søge mod andre rederier, fortæller de til ShippingWatch.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE