Log ind
Shell CROP.jpg
Foto: Royal Dutch Shell PR

Rusland og Saudi-Arabien vil fastfryse olieproduktionen

Offshore:

Verdens to største eksportører af råolie, Saudi-Arabien og Rusland, er blevet enige om at fastfryse deres produktion af olie.


AF PETER SIMONSEN, FINANS, OG RITZAU FINANS
Offentliggjort 16.02.16 kl. 11:07

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Maersk Drilling får tre aftaler i hus

Maerskdrilling.jpg Offshore:

Maersk Drilling har fået aftaler i hus og sikret mere arbejde til tre af sine borerigge. Der er tale om én ny kontrakt og to forlængelser af eksisterende arbejde.

Maersk Drilling anses som det næste opkøbsmål

Offshore:

Transoceans køb af Songa Offshore manifesterer den opkøbsbølge i industrien, hvor Maersk Drilling af flere analytikere ses som det næste store mål. Transocean havde angiveligt også kig på Maersk Drilling, som selv de helt store spillere dog betegner som en ordentlig mundfuld.

Songas tillidsmand: Ny ejer kan være både positivt og negativt

Offshore:

Amerikanske Transocean har begrænset aktivitet i Norge, påpeger tillidsmanden for de ansatte i Songa Offshore efter salget til den amerikanske riggigant. Et nyt ejerskab kan både være positivt og negativt, siger han til norske E24.

Seadrill henter tid til restrukturering

Offshore:

John Fredriksens rig-selskab Seadrill har i dag forlænget en kreditfacilitet for et datterselskab, som sikrer arbejdet med at restrukturere Seadrill fremadrettet.

Havila Shipping i trecifret mio-underskud i andet kvartal

Offshore:

Havila Shipping har fået et trecifret million-underskud i andet kvartal, hvor driftsindtjeningen også er faldet. Offshorerederiet landede tidligere på året en ny gældsaftale, som også styrkede egenkapitalen.

Kapitalfonde gør milliardindtog i Nordsøen

Offshore:

Tre år efter at olienedturen satte ind, begynder markedet endeligt at finde sig selv igen. Men med helt andre priser og helt nye aktører. Nogle af dem er store internationale kapitalfonde, som er på vej ind i Nordsøen med milliarder. Se her, hvem de nye fonde er.

Forsiden lige nu

Jan Rindbo: Tørlastrater skal højere op for at sikre overskud

janrindbo.jpg Tørlast:

"Vi har set de højeste tørlastrater i fire år, men det er fortsat ikke nok," siger Nordens topchef Jan Rindbo til ShippingWatch. Lyspunktet i rederiet er et plus i det pressede tanksegment.

Smedegaard satser på at lande to opkøb i år

Rederier:

Andet kvartal blev historisk godt for DFDS, der i perioden også har købt flere nye skibe. CEO Niels Smedegaard fortæller til ShippingWatch, at der er to opkøb i pipelinen, som han håber på at lande allerede i år. "Det er en rar situation at være i," siger han.

Topaz tror på vækstmuligheder i 2018

Rederier:

Andet kvartal ledte til et underskud på 10 mio. dollars for offshorerederiet Topaz. "Vi begynder at se nogle tegn på bedring i markedet og forventer, at 2018 vil give bedre muligheder for vækst," siger CEO René Kofod-Olsen.

Alphaliner: APM Terminals kan være på vej ud af Indien

Havne:

APM Terminals er ifølge en indisk avis på vej til at sælge sin store ejerandel i den indiske havn Gateway Terminals India. Sker salget, tyder det på, at APM Terminals kunne være helt på vej ud af Indien, skriver Alphaliner i en analyse.

Golden Ocean mindskede underskud i andet kvartal

Tørlast:

John Fredriksens tørlastrederi følger i halen på konkurrenterne i sektoren og melder om bedre takter på tværs af regnskabet. Selskabet er med en større flåde godt placeret til at høste frugterne af det stærkere marked, siger CEO.

Maersk Drilling får tre aftaler i hus

Offshore:

Maersk Drilling har fået aftaler i hus og sikret mere arbejde til tre af sine borerigge. Der er tale om én ny kontrakt og to forlængelser af eksisterende arbejde.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE