Log ind
Siri flaring gas dong
Foto: Magnus Holm, Polfoto

Dong risikerer nedgradering hos Moody's

Offshore:

Kreditvurderingsbureauet Moody's overvejer at nedgradere Dong Energy. Det vil overskride det danske energiselskabs eget ratingmål.


AF THOMAS BO CHRISTENSEN, ENERGIWATCH
Offentliggjort 13.02.16 kl. 09:57THOMAS BO CHRISTENSEN, ENERGIWATCH" />

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Dansk oliesag for milliarder nærmer sig målstregen

Siri flaring gas dong Offshore:

En erstatningstvist om den problemplagede danske Siri-platform bliver afgjort om få uger. Sagen er ifølge involveret advokat "ekstremt kompliceret" og har medført ekstraordinært mange dommere i Sø- og Handelsretten.

Olieprisen falder til ro efter Opec-aftale

Offshore:

Opecs beslutning om at indføre et låg på olieproduktionen fra næste år sendte oliepriserne i vejret, men Nordsøens referenceolie Brent er nu faldet til ro ved omkring 53 dollars tønden. Det sker efter prisen ramte et foreløbigt højdepunkt torsdag aften.

Nordea: Oliepris op i 62 dollar efter Opec-aftale

Offshore:

Aftalen i Opec om at reducere olieproduktionen vil sende olieprisen op i 57 dollar næste år og 62 dollar i 2018, vurderer Nordeas olieanalytiker Thina Margrethe Saltvedt.

Norsk offshore har ledige job

Offshore:

GAMMEL ARTIKEL: Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Men den norske offshore industri har tusindvis af stillinger inden for andre områder, som skal besættes. Se listen her:

Ny rokade i direktionen i Maersk Supply Service

Offshore:

Umiddelbart efter meddelsen om ny CEO i Maersk Supply Service fratræder forretningsdirektør Søren Karas efter to år på posten. Han erstattes af Carsten Gram Haagensen fra Maersk Drilling.

Nu starter Norecos milliardopgør mod forsikringselskaber i Danmark

Offshore:

Opgøret mellem Noreco og en række forsikringsselskaber er nu i gang i Sø- og Handelsretten i København. Ikke mindre end 3,7 mia. kroner er på spil, og Norecos aktiekurs indpriser gode chancer for det tørlagte olieselskab, skriver Finansavisen.no

Forsiden lige nu

Da Clippers vicedirektør gik på jagt efter arbejdsglæden

Martin Egvang integrity bulk.jpg Tørlast:

Længslen efter at komme tilbage til kernen af forretningen fik Martin Egvang til at kvitte sit job som vicedirektør i Clipper for at starte Integrity Bulk op i slutningen af 2014 med fem investorer. ShippingWatch fortæller historien om valg og fravalg i en presset industri.

Her er ugens bedste på ShippingWatch

Rederier:

Maersk Line købte Hamburg Süd, Opec-landene blev enige om at skære i produktionen, mens en aftale mellem Hyundai og 2M-alliancen rykkede nærmere i ugen, der gik i shippingbranchen. Læs også om de fortsatte problemer i norsk offshore.

Dansk oliesag for milliarder nærmer sig målstregen

Offshore:

En erstatningstvist om den problemplagede danske Siri-platform bliver afgjort om få uger. Sagen er ifølge involveret advokat "ekstremt kompliceret" og har medført ekstraordinært mange dommere i Sø- og Handelsretten.

Medie: Hyundai Heavy i milliardaftale med Iran

Leverandører:

Det store koreanske skibsværft Hyundai Heavy er angiveligt ved at indgå en aftale om levering af ti skibe til Iran. Kontrakten har en værdi af 650 mio. dollars.

Trængt skibsmægler vil sælge Korsør-domicil

Rederier:

Fyringer har gjort domicilet for stort til den tilbageværende medarbejderstab i J. Poulsen Shipping. Ejendommen er sat til salg, men skibsmægleren vil helst blive boende.

Danske Bank: Maersk-opkøb svækker kreditværdighed

Container:

En pris på fire mia. dollars for Hamburg Süd vil lægge pres på værdierne i Maersk og øge investorernes frygt for en nedgradering af gruppens kreditværdighed, vurderer Danske Bank.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE