Log ind
Claus-v-Hemmingsen.jpg
Foto: Maersk Drilling

Maersk Drillings CEO: Vi må tage det som det kommer

Offshore:

Efter et stærkt resultat i 2015 begynder fremtiden at se mere uklar ud for Maersk Drilling, efterhånden som kontrakter fra bedre tider løber ud, fortæller CEO Claus Hemmingsen til ShippingWatch. Målet er at holde riggene i arbejde.


AF JOHANNES HARTKOPF-MIKKELSEN
Offentliggjort 12.02.16 kl. 07:09

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Songa Offshore venter historisk lavpunkt i 2017

drilling songa delta.jpg Offshore:

Rigselskabet kom trods nyt minus langt bedre ud af 2016 end året før, hvor underskuddet lød på tæt på en halv mia. dollars. 2017 kommer dog til at byde på "historisk lavpunkt" i drillingmarkedet, forudser selskabet.

Siem Offshore forventer overkapacitet flere år frem

Offshore:

Markedet for OSV-fartøjer har været ramt af overkapacitet, og det vil fortsætte i de kommende år, vurderer Siem Offshore, som står over for afgørende forhandlinger med obligationsejerne for at komme i mål med sin finansieringsplan.

Analyse: Olieindustrien tør ikke røre ved Iran på grund af Trump

Offshore:

Analyse: Er Iran på vej mod et normaliseret forhold til Vesten, eller lurer en ny runde af økonomiske og politiske sanktioner mod præstestyret?

Nordic American Offshore kan få brug for nye penge

Offshore:

Nordic American Offshore kan få brug for at hente ny kapital, da rederiet har tæret på sin egenkapital og opbrugt sin låneaftale med bankerne. Rederiet arbejder desuden på at refinansiere sin gæld. En del af problemet skyldes udbetaling af udbytte, skriver Finansavisen.

Avis: Bekymring for sikkerheden i norsk offshore stiger

Offshore:

Antallet af rapporter om bekymrende sikkerhedsforhold i den norske oliebranche er steget med 80 pct. på to år til det højeste niveau nogensinde. Det skriver Dagens Næringsliv.

Avis: Rygter om oliefusion mellem Maersk og Dong rumler igen

Offshore:

Maersk er ifølge Børsens oplysninger interesseret i at overtage Dong Energys olie- og gasaktiviteter i Nordsøen.

Forsiden lige nu

Obligationsejerne kan vælte J. Lauritzens bankpakke

Mads Zacho 4.jpg Tørlast:

To tredjedele af obligationsejerne skal stemme for, at tilbagebetalingen af deres lån bliver udskudt, ellers falder hele den nye refinansieringspakke for J. Lauritzen inkl. bankernes og Lauritzen Fondens støtte. ShippingWatch har interviewet CEO Mads Zacho om perspektiverne.

Sydkoreas HMM får ny chance for at hente penge

Container:

Det sydkoreanske containerrederi Hyundai Merchant Marine har fået godkendt en ny plan fra sine investorer om at udstede flere aktier og nye obligationer for at hente mere kapital til selskabet, der er partner med Maersk Line og MSC.

Smedegaard sælger aktier for et tocifret millionbeløb

Rederier:

Niels Smedegaard, topchef i rederiet DFDS, har solgt 66.00 aktier for et samlet beløb på 25 mio. kr. Salget kommer dagen efter, at både Smedegaard og finansdirektør Torben Carlsen solgte et større antal aktier.

Havnearbejdere gør klar til strejker i Spanien

Havne:

Havnearbejderne i de spanske havne er utilfredse med regeringens planer om en omfattende liberalisering. Derfor vil de strejke i sammenlagt ni dage fra 6. marts og tre uger frem. Regeringens planer kan blive til lov allerede fredag.

J. Lauritzen vil udskyde norsk lån med fire år

Tørlast:

J. Lauritzen har bedt sine obligationsejere om lov til at udskyde tilbagebetalingen af et lån på 500 mio. norske kr. Rederiet vil samtidig tilbagebetale en tredjedel af lånet nu og her med penge fra sin ejer, Lauritzen Fonden. Långiverne skal stemme om forslaget i marts.

Analyse: Olieindustrien tør ikke røre ved Iran på grund af Trump

Offshore:

Analyse: Er Iran på vej mod et normaliseret forhold til Vesten, eller lurer en ny runde af økonomiske og politiske sanktioner mod præstestyret?


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE