Log ind
HvideSande.jpg

Stor risiko for udslip fra kæntret A2Sea-pram

Offshore:

Der er fare for stort olieudslip fra A2Sea's grundstødte jack up-pram Sea Worker, efter at den kæntrede i stormen natten til onsdag med 178.000 liter diesel ombord. Dårligt vejr besværliggør operationen, siger A2Sea-direktør.


AF MAZ PLECHINGER, ENERGIWATCH
Offentliggjort 03.02.16 kl. 13:58

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Olieprisen falder til ro efter Opec-aftale

opec.jpg Offshore:

Opecs beslutning om at indføre et låg på olieproduktionen fra næste år sendte oliepriserne i vejret, men Nordsøens referenceolie Brent er nu faldet til ro ved omkring 53 dollars tønden. Det sker efter prisen ramte et foreløbigt højdepunkt torsdag aften.

Dong sender stor installationsordre til Deepocean

Offshore:

Det bliver den britiske offshoreleverandør, som skal installere kablerne til Dong Energys Hornsea 1-projekt. Det oplyser Deepocean i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at arbejdet skal finde sted i 2018-2019.

Dansk oliesag for milliarder nærmer sig målstregen

Offshore:

En erstatningstvist om den problemplagede danske Siri-platform bliver afgjort om få uger. Sagen er ifølge involveret advokat "ekstremt kompliceret" og har medført ekstraordinært mange dommere i Sø- og Handelsretten.

Songa Offshore udskyder stort lån med et år

Offshore:

Det norske rigselskab Songa Offshore har fået henstand på et lån på knap en halv milliard norske kroner. Hovedaktionær Frederik W. Mohn er desuden gået med at til at udskyde tilbagebetalingen af et andet lån.

Olympic Shipping får levetidsforlængelse igen

Offshore:

Økonomisk trængte Olympic Shipping har fået en frist ind til jul af sine långivere. Håbet er at lande en langsigtet aftale, der kan redde rederiet fra en decideret nedsmeltning.

Nordea: Oliepris op i 62 dollar efter Opec-aftale

Offshore:

Aftalen i Opec om at reducere olieproduktionen vil sende olieprisen op i 57 dollar næste år og 62 dollar i 2018, vurderer Nordeas olieanalytiker Thina Margrethe Saltvedt.

Forsiden lige nu

Da Clippers vicedirektør gik på jagt efter arbejdsglæden

Martin Egvang integrity bulk.jpg Tørlast:

Længslen efter at komme tilbage til kernen af forretningen fik Martin Egvang til at kvitte sit job som vicedirektør i Clipper for at starte Integrity Bulk op i slutningen af 2014 med fem investorer. ShippingWatch fortæller historien om valg og fravalg i en presset industri.

Her er ugens bedste på ShippingWatch

Rederier:

Maersk Line købte Hamburg Süd, Opec-landene blev enige om at skære i produktionen, mens en aftale mellem Hyundai og 2M-alliancen rykkede nærmere i ugen, der gik i shippingbranchen. Læs også om de fortsatte problemer i norsk offshore.

Dansk oliesag for milliarder nærmer sig målstregen

Offshore:

En erstatningstvist om den problemplagede danske Siri-platform bliver afgjort om få uger. Sagen er ifølge involveret advokat "ekstremt kompliceret" og har medført ekstraordinært mange dommere i Sø- og Handelsretten.

Trængt skibsmægler vil sælge Korsør-domicil

Rederier:

Fyringer har gjort domicilet for stort til den tilbageværende medarbejderstab i J. Poulsen Shipping. Ejendommen er sat til salg, men skibsmægleren vil helst blive boende.

Danske Bank: Maersk-opkøb svækker kreditværdighed

Container:

En pris på fire mia. dollars for Hamburg Süd vil lægge pres på værdierne i Maersk og øge investorernes frygt for en nedgradering af gruppens kreditværdighed, vurderer Danske Bank.

Medie: Maersk og MSC presser Hyundai helt i bund

Container:

Koreanske Hyundais forhandlinger om rederiets eventuelle deltagelse i 2M-alliancen med Maersk Line og MSC har ifølge koreansk medie været brolagt med problemer. Et møde i København på tirsdag kan blive afgørende.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE