Log ind
header_toppageid172.jpg
Foto: Siem Offshore

Siem afbryder stor kontrakt på offshore-fartøj

Offshore:

Siem Offshore har annulleret en femårig charteraftale med købsforpligtelse, fordi forpligtelserne i kontrakten ikke bliver overholdt.


AF JOHANNES HARTKOPF-MIKKELSEN
Offentliggjort 03.02.16 kl. 13:01

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Statoil-chef: Oliemarkedet vil vende hurtigere end forventet

eldarsætre.jpg Offshore:

Statoils CEO Eldar Sætre tror på en hurtige genetableringen af balancen på oliemarkedet end tidligere ventet, og at det vil være muligt allerede i 2017.

Direktør i stort offshorerederi mistænkt for korruption

Offshore:

En direktør i det børsnoterede offshorerederi Pacific Radiance mistænkes for korruption og efterforskes af myndighederne i Singapore.

Norske oliechefer: Maersk Oil gøres klar til salg

Offshore:

Maersk Oil har ikke lagt billet ind i den seneste norske udbudsrunde. Flere norske oliechefer tror, at selskabet er ved at blive gjort klar til salg.

Fredriksens tidligere højre hånd køber rigge til bundpris

Offshore:

Den norske shippinginvestor Tor Olav Trøim, John Fredriksens forhenværende nærmeste medarbejder, har med sit selskab Magni Drilling købt to borerigge for tæt på en mia. kroner. Det svarer til omkring en fjerdedel af riggenes oprindelige pris, skriver Finansavisen.

Dong taber igen gaskamp til Maersk i Nordsøen

Offshore:

Energitilsynet afgør, at Dong Energy har opkrævet overpris for transport af naturgas fra Nordsøen. Der er krævet omkring 200 millioner for meget, men konsekvensen kan vise sig langt større.

151 norske offshorefartøjer ligger stille uden job

Offshore:

Op mod en fjerdedel af den samlede norske offshoreflåde er nu i oplæg. Det fortæller en norsk eksportbank til Aftenposten. Banken kritiserer desuden offshorerederierne for ikke at arbejde bedre sammen.

Forsiden lige nu

Svingdøren snurrer i Monjasa efter bedrageridom

monjasa.jpg Services:

Monjasa skifter direktøren i sin danske forretning, Ricky Kenbjerg, ud. Den danske butik er blevet markant mindre, efter at koncernen flyttede sin hovedforretning til Dubai. Bunkerbranchen er lettet over, at der nu er et navn på sagen.

Børnebørn træder ind i Maersk-fonden

Rederier:

To af Mærsk Mc-Kinney Møllers børnebørn er blevet medlemmer af det øverste organ i Maersk-dynastiet: A.P. Møller og hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formål.

Shell er tæt på olieaftale med Iran

Offshore:

En talsperson for Irans olieministerium fortæller til Wall Street Journal, at landet forventer at lande en aftale med Shell. Nyheden kommer efter, at Total lukkede en aftale med Iran i november som det første vestlige selskab, siden sanktionerne blev ophævet.

NGO: Skibsfarten kan underminere CO2-reduktioner

Rederier:

Hvis skibsfarten ikke meget snart får vedtaget en plan for CO2-reduktioner, vil gevinsten fra de øvrige CO2-besparelser på europæisk landtransport blive reduceret kraftigt, lyder det fra Transport & Environment.

Super Puma afskrevet endeligt af Statoil

Offshore:

Det norske olieselskab afviser at bruge helikoptere af typen EC225 Super Puma igen, uanset om de norske myndigheder måtte vælge at hæve flyveforbuddet mod helikoptertypen, som var involveret i en dødsulykke i Bergen tidligere på året.

Trafigura ser mere usikkerhed i råvaremarkedet

Leverandører:

Det store handelshus Trafigura kom ud af regnskabsåret 2015/16 med en noget lavere bundlinje. De lave råvarepriser sendte dog voluminerne i vejret, og Trafigura venter fortsat udfordrende markedsvilkår og pres på især producenterne i løbet af 2017.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE