Log ind
header_toppageid172.jpg
Foto: Siem Offshore

Siem afbryder stor kontrakt på offshore-fartøj

Offshore:

Siem Offshore har annulleret en femårig charteraftale med købsforpligtelse, fordi forpligtelserne i kontrakten ikke bliver overholdt.


AF JOHANNES HARTKOPF-MIKKELSEN
Offentliggjort 03.02.16 kl. 13:01

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Maersk Oil tæt på oliekontrakt i Iran

oliefelt-maersk.jpg Offshore:

Maersk-gruppens oliedivision ligger i forhandlinger med det statsejde iranske olieselskab NIOC om at udvinde olie og gas i farvandet ud for Iran. Det bekræffter Maersk Oil over for Berlingske Business.

Tvivlen nager: Manipulerer Kina med oliepriserne?

Offshore:

Analyse: Meget tyder på, at Kina opkøber langt større mængder olie til de strategiske lagre, end de officielle data antyder. En del af stigningen kan forklares med strategiske indkøb.

Statoil har lyttet til hård kritik fra leverandørerne

Offshore:

Statoil fik tidligere på året kritik for at presse leverandørerne i en tid, hvor den lave oliepris har skabt problemer for alle i offshorebranchen. Statoil har nu lyttet til kritikken og arbejder på at forbedre forholdet til sine leverandører.

Opec-landene vil starte med fastfrysning af produktion

Offshore:

Opec vil begynde en fastfrysning af produktionen af olie og derefter kan der måske skrues en smule ned for oliehanerne, siger Saudi-Arabiens energiminister ifølge Bloomberg.

Maersk Oil sælger ejerandel i britisk oliefelt

Offshore:

Maersk Oil sælger sin ejerandel af oliefeltet Boa, som ligger i den britiske del af Nordsøen. Køberen er et olieselskab, som er ejet af en kapitalfond, og som har hovedsæde i Skotland, skriver Bloomberg News.

Dong får sikkerhedsrøffel med på vej ud af norsk felt

Offshore:

De tidligere års udfordringer med sikkerhed på det norske oliefelt Ula, som Dong Energy endnu er medejer af, er ikke blevet løst, skriver Berlingske Business. Derfor har det norske Petroleumtilsynet udstukket et påbud.

Forsiden lige nu

Medie: Hanjin-kollaps kan skabe ny alliance i Sydkorea

busan.jpg Container:

Ifølge lokale medier overveje den sydkoreanske regering af skabe en alliance af små og mellemstore rederier ved navn Team Korea for at lukke hullet efter Hanjin Shipping. Bliver alliancen en realitet, kan den måske komme til at sejle på ruterne til Europa og USA.

Keppel får tørre tæsk efter korruptionsanklager

Offshore:

Omsætningen i koncernens maritime division falder med næsten 60 pct. i årets første ni måneder.

EU truer Rusland med sanktioner på grund af Syrien

Rederier:

Der kan komme nye sanktioner mod Rusland, hvis angrebene mod civile og hospitaler fortsætter i Syrien, siger EU-præsident Donald Tusk. Han er samtidig bekymret for fremtiden for frihandel.

Tvivlen nager: Manipulerer Kina med oliepriserne?

Offshore:

Analyse: Meget tyder på, at Kina opkøber langt større mængder olie til de strategiske lagre, end de officielle data antyder. En del af stigningen kan forklares med strategiske indkøb.

Vale øgede produktionen i tredje kvartal

Tørlast:

Det brasilianske minefirma Vale oplevede produktionsmæssig fremgang i 3. kvartal af 2016 i forhold til det foregående kvartal. Især udvindingen af jernmalm er steget.

Statoil ventes at skuffe i tredje kvartal

Offshore:

Når Statoil torsdag d. 27. oktober fremlægger regnskabet for 3. kvartal af 2016 forventer aktieanalytikerne at driftsresultatet igen vil være faldet til under én mia. dollars.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE