Log ind
dongenergy2.jpg
Foto: Joachim Adrian/Polfoto/Arkiv

Dongs fede oliekontrakter udløber til efteråret

Offshore:

Til efteråret kan Dong Energy for alvor blive ramt af olieprisens deroute, som ifølge Moody's vil tvinge selskabet til at skære i omkostningerne.


AF ENERGIWATCH OG SHIPPINGWATCH
Offentliggjort 03.02.16 kl. 07:56

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Wood Mackenzie tror igen på høje afkast fra olie og gas

Wintershall rig platform olie offshore nordsø Offshore:

Efterforskning efter olie og gas vil i 2017 igen give tocifrede afkast, vurderer analysehuset Wood Mackenzie i en ny rapport. "Lavere omkostninger giver allerede resultater," lyder det.

Færinger får norske Dong-felter 300 mio. kr. billigere

Offshore:

Olieselskabet Faroe Petroleum har nu endelig overtaget fem ejerandele i norske oliefelter fra Dong Energy, men til en langt lavere pris end ventet.

Avis: Oliebranche betalte for statslig regnemodel af Nordsøforhold

Offshore:

Energistyrelsen havde ikke råd til at udarbejde ny regnemodel for større udvinding af olie i Nordsøen. Derfor betalte oliebranchen i stedet og pegede på bedre skatteforhold. Processen har fået vigtige forhandlinger til at køre af sporet, skriver Børsen.

Olympic Shipping får grønt lys til redningsplan

Offshore:

Det norske offshorerederi Olympic Shipping har sikret sig opbakning fra afgørende obligationsholdere og får dermed afværget en konkurs. Reder Stig Remøy bevarer aktiemajoriteten i selskabet, der får alle betalingsfrister udskudt til 2021.

Glencore og Qatar køber sig ind i russisk oliekæmpe

Offshore:

Den russiske stat har solgt en større ejerandel af Rosneft til råvareselskabet Glencore og en fond styret af staten i Qatar. Salget løber op i 11 mio. dollars og bliver af Putin beskrevet som et af årets største i olie- og gassektoren.

Avis: Långivere i offshore klar til at boykotte banker

Offshore:

Obligationshaverne i offshorerederier som Havila, der blev reddet fra konkurs på målstregen sidste uge, er så fortørnede over bankernes rolle i spillet om gælden, at de overvejer fremover helt at boykotte bankerne. Det kan ramme den i forvejen trængte sektor af offshorerederier.

Forsiden lige nu

Maersk Line og MSC indgår strategisk samarbejde med HMM

hamburgsud4.jpg Container:

De to partnere i containeralliancen 2M, Maersk Line og MSC, indgår et strategisk samarbejde med koreanske Hyundai Merchant Marine og ikke et traditionelt alliance-samarbejde, som koreanerne havde håbet.

Monjasas to ejere var på toppen af deres karriere

Services:

De ejede en succesfuld virksomhed, der tjente millioner på at sælge brændstof til skibe, og året forinden havde de netop vundet den danske udgave af den prestigefulde vækstpris, Entrepreneur of the Year, som uddeles af revisionsfirmaet EY.

Ugen der gik på ShippingWatch

Rederier:

Ugen, der gik, bød på en ophævelse af navneforbuddet i Monjasa, en topchefs snarlige farvel i Hamburg Süd og fortællingen om, hvordan virksomhedskulturen har ændret sig i Maersk i de sidste fire årtier. Læs også om Endofa, MCC og Olympic Shipping.

Offshore-koncern samler selskaber i jagten på nye markeder

Leverandører:

I det nye år lægger VMS Group tre af sine selskaber sammen under ét. Det sker blandt andet for at skabe rum til en forbedret salgsindsats.

Stena-selskaber åbner kontor i Dubai

Rederier:

Dansk-svenske Stena Weco får for første gang kontor i Dubai, hvor også søsterselskaberne Stena Bulk og Golden Stena Weco skal arbejde fra. "Dubai er et vigtigt mødested for olieindustrien," lyder en af begrundelserne fra CEO Erik Hånell for den nye åbning.

Olympic Shipping får grønt lys til redningsplan

Offshore:

Det norske offshorerederi Olympic Shipping har sikret sig opbakning fra afgørende obligationsholdere og får dermed afværget en konkurs. Reder Stig Remøy bevarer aktiemajoriteten i selskabet, der får alle betalingsfrister udskudt til 2021.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE