Log ind
Heerema MAN
Foto: MAN Diesel & Turbo/Heerema Offshore/Sembcorp Marine

Gyserregnskaber fra olieindustrien

Offshore:

Voldsomme fald i overskudsgraden, men fortsat sorte tal på bundlinjen.


AF KELD LOUIE PEDERSEN
Offentliggjort 02.02.16 kl. 18:50

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Maersk Drilling anses som det næste opkøbsmål

Maerskdrilling.jpg Offshore:

Transoceans køb af Songa Offshore manifesterer den opkøbsbølge i industrien, hvor Maersk Drilling af flere analytikere ses som det næste store mål. Transocean havde angiveligt også kig på Maersk Drilling, som selv de helt store spillere dog betegner som en ordentlig mundfuld.

Offshorekrisen rammer Singapore-selskaber igen

Offshore:

Ezion, endnu et af Singapores offshore-selskaber, er gået i betalingsstandsning, og handlen med aktierne på børsen er suspenderet. Det har shippingserviceselskabet Marco Polos aktier været siden maj, og det seneste regnskab herfra lover heller ikke godt for fremtiden.

Havila Shipping i trecifret mio-underskud i andet kvartal

Offshore:

Havila Shipping har fået et trecifret million-underskud i andet kvartal, hvor driftsindtjeningen også er faldet. Offshorerederiet landede tidligere på året en ny gældsaftale, som også styrkede egenkapitalen.

Songas tillidsmand: Ny ejer kan være både positivt og negativt

Offshore:

Amerikanske Transocean har begrænset aktivitet i Norge, påpeger tillidsmanden for de ansatte i Songa Offshore efter salget til den amerikanske riggigant. Et nyt ejerskab kan både være positivt og negativt, siger han til norske E24.

Seadrill henter tid til restrukturering

Offshore:

John Fredriksens rig-selskab Seadrill har i dag forlænget en kreditfacilitet for et datterselskab, som sikrer arbejdet med at restrukturere Seadrill fremadrettet.

Chevron vil kaste milliarder i tidligere Dong-felt

Offshore:

Endnu et olieselskab har genfundet interessen for Nordsøen og forbereder investering, der trods frasalg kan betyde gevinst på 700 mio. kroner til Dong Energy.

Forsiden lige nu

Svitzer vil sælge 11 arbejdsløse skibe

oden-and-ebba-maersk-gothenburg-sweden.jpg Svitzer Rederier:

Maersk-gruppens slæbebådsselskab Svitzer vil sælge 11 oplagte skibe, som er uden udsigt til at få arbejde til bæredygtige priser på grund af overkapaciteten på markedet.

Nordens forventninger kommer under luppen

Tørlast:

Nordens forretningsområder tørlast og olie er fortsat presset af svage markeder, og det kan betyde en nedjustering for rederiet, når regnskabet kommer torsdag morgen.

Så meget solgte Rickmers sine fem MPP-skibe for

Tørlast:

Ifølge Alphaliner solgte den trængte Rickmers Groups sine fem store MPP-skibe til tyske Zeaborn for seks mio. dollars per styk.

Maersk Line mangler ni godkendelser til Hamburg Süd-køb

Container:

Der mangler stadig grønt lys fra en række lande verden over, før Maersk Line kan regne købet af Hamburg Süd for helt i hus, siger CEO Søren Skou i forbindelse med kvartalsregnskabet.

Jacob Meldgaard tror på flad udvikling i produkttank

Tank:

Danske Torm kom ud af andet kvartal med et driftsoverskud på 36 mio. dollars og en negativ bundlinje på to mio. dollars. Flad udvikling fortsat ind i tredje kvartal, siger topchef Jacob Meldgaard til ShippingWatch.

Hamborg Havn fastholder vækst i hård konkurrence

Havne:

Væksten i havnen i Hamborg ligger på det samme niveau som sidste år. Stabilt resultat i et svært marked og bedre end andre tyske havne, siger Axel Mattern, CEO for Port of Hamburg Marketing.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE