Log ind
7060243 - 15_08_2007 - Grønland - STROYER TORBEN.jpg
Foto: Torben Stroyer

Maersk: Vi skal have bedre forståelse af grønlandsk undergrund

Offshore:

Maersk Oil er i den helt spæde start af at undersøge mulighederne for olieeftersøgning og produktion ud for Grønland og ved endnu ikke, om egentlige boringer vil være forsvarlige eller rentable. Samtidig venter selskabet ikke problemer med at skaffe kapital til et eventuelt grønlandsk olieeventyr.


Af JAKOB VESTERAGER
Offentliggjort 30.04.12 kl. 12:08

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Markedet for olierigge på laveste niveau i 20 år

Maersk Gallant Offshore:

Flere i branchen melder nu om, at mængden af olierigge, der ligger stille hen eller bliver skrottet, er på det højeste niveau i næsten 20 år. Det skriver Financial Times.

Olieprisen i største månedlige hop siden 2009

Offshore:

Nordsøolien Brent handles lige nu til den største prisforskel i et år i forhold til den amerikanske reference olie WTI, og nordsøolien er samtidig på vej mod sin største månedlige stigning siden 2009.

Styrket dollar sender olieprisen ned

Offshore:

Styrkelse af den amerikanske dollar har fredag morgen givet anledning til en justering af afregningspriserne. Samtidig ser markederne frem mod næste uges kinesiske møder.

Seadrill: Vi kommer stærke ud af nedtur

Offshore:

Boreselskabet Seadrill, som har måttet tage omfattende tæsk på børsen i løbet af efteråret og vinteren, øgede alligevel driftsresultatet i fjerde kvartal.

Nordea: Der er ét land der kan få olieprisen hurtigt op

Offshore:

Et enkelt land sidder reelt med nøglen til hurtigt at få olieprisen op igen ved at sænke produktionen nu og her, påpeger Nordeas olieanalytiker Thina Saltvedt over for ShippingWatch.

Maersk Drilling vil flage udenlandsk

Offshore:

Uden bedre skatteregler har Maersk Drilling ingen planer om at sætte dansk flag på nye borerigge, slår selskabet fast. Og regeringens udspil til nye regler for tonnageskatten udelukker netop borerigge.

Forsiden lige nu

Billung: Krisen åbner for noget godt på tørlastmarkedet

golden ocean 2.JPG Tørlast:

CEO i Golden Ocean Herman Billung fortæller til ShippingWatch, hvorfor han tror på Golden Oceans fremtid i et tørlastmarked, hvis krise kan blive positiv.

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Rederier:

Regnskab fra Maersk Gruppen og fra en lang række andre rederier prægede ugen, der også indeholdt en række personsager.

Maersk Drilling: Når nok 2015-mål selv uden nye kontrakter

ShippingWatch:

"Vi burde være i stand til at opnå en forbedring i år," Claus V. Hemmingsen, direktør for Maersk Drilling, der har har to spritnye boreskibe arbejdsløse ved udgangen af februar, og fem andre rigge bliver ledige i løbet af året.

Olieprisen i største månedlige hop siden 2009

Offshore:

Nordsøolien Brent handles lige nu til den største prisforskel i et år i forhold til den amerikanske reference olie WTI, og nordsøolien er samtidig på vej mod sin største månedlige stigning siden 2009.

Deep Sea Supply udfordret på fremtidige ordrer

Rederier:

Det norske offshorerederi Deep Sea Supply fik et minus i 2014, og nu er udfordringen at få en højere kontraktdækning i et svært marked, lyder det fra ledelsen.

Tankskib fra Monjasa tilbageholdes i Vestafrika

Tank:

I flere uger har et tankskib fra den danske bunkervirksomhed Monjasa været tilbageholdt af myndighederne i Angola. "Vi mener ikke, vi har gjort noget forkert," siger Anders Østergaard, CEO i Monjasa Holding, til ShippingWatch.
Ledige stillinger


ANNONCE