Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Totals topchef omkommet i russisk flyulykke

Christophe de Margerie total ceo adm direktør formand.jpg Offshore:

Topchefen for franske Total, Christophe de Margerie, og tre besætningsmedlemmer er omkommet i et privatfly under take-off fra lufthavn ved Moskva.

Semco varsler fyringer efter fejlslagent projekt

Offshore:

Et dårligt eksekveret projekt i samarbejde med Bladt Industries kommer til at koste Semco millioner. Direktør varsler fyringer i denne måned.

Flexolution vil kræve erstatning af Semco

Offshore:

Esbjerg-virksomheden Flexolution har ifølge Fogedretten ikke stjålet know how fra Semco. Nu vil Flexolution søge erstatning for tabt omdømme og omkostninger.

Statoil finder ny olie i Nordsøen

Offshore:

Den sidste olie er ikke fundet i Nordsøen endnu. Norske Statoil meddeler i dag, at selskabet har fundet måske op til 80 millioner tønder olie ved Grane-feltet.

Kapitalfond tror på opsplitning af Dong

Offshore:

“Jeg tror ikke, at man får den maksimale værdi ud af Dong, hvis man går på børsen med sådan et konglomerat,” siger kapitalfond-grundlægger.

Gennemsnitsløn hos Statoil passerer en million

Offshore:

Statoils 23.000 medarbejdere tjener i snit omkring 1 mio. norske kr. årligt - en stigning på 44 pct. siden 2010.

Forsiden lige nu

Yildrim Holding satser massivt på havne

yildrim.jpg Havne:

To nye, store aftaler med nordiske havne er kun første skridt i en massiv oprustning inden for havneterminaler. Tyrkiske Yilport vil være blandt de ti største i verden, fortæller CEO og formand Robert Yuksel Yildrim til ShippingWatch.

al-Qaeda udråber shipping-hubs som mål

Rederier:

I den seneste udgave af sit engelsk-sprogede propaganda-tidsskrift Resurgence udråber al-Qaeda knudepunkter inden for shipping som mål for terrorbevægelsen.

Fearnley: Skibsværdier i tørlast dykker i 2015

Tørlast:

Analysehuset Fearnley forventer yderligere fald i skibsværdierne i niveauet 10-15 procent over de kommende 6-12 måneder.

Baltic Dry-indekset i største stigning siden 2009

Tørlast:

Stærkt hjulpet af rateopsving for de store Capesize stiger tørlastindekset Baltic Dry tirsdag med 12 pct. til 1090 point. Det er den største procentvise stigning siden 5. februar 2009.

Asiatiske containerredere udvider samarbejde til USA

Container:

Fem store asiatiske containerrederier med bl.a. Cosco og Evergreen udvider deres samarbejde på Asien-Europa til også at omfatte USA.

Torben Østergaard: USTCs ejerforhold ligger fast

Leverandører:

Indehaver af bunker- og shippingkoncernen USTC i Middelfart, Torben Østergaard-Nielsen, ser tegn på en begyndende konsolidering i den ekstremt volatile bunkerindustri, siger han til ShippingWatch.
Ledige stillinger


ANNONCE