Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Norsk offshore har 11.300 ledige job

0079221 - Sleipner field aerials - Photo Øyvind Hagen - Statoil.jpg Offshore:

GAMMEL ARTIKEL: Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Men den norske offshore industri har tusindvis af stillinger inden for andre områder, som skal besættes. Se listen her:

Semco varsler fyringer efter fejlslagent projekt

Offshore:

Et dårligt eksekveret projekt i samarbejde med Bladt Industries kommer til at koste Semco millioner. Direktør varsler fyringer i denne måned.

Tårnhøje lønninger i norsk offshore-industri

Offshore:

Ansatte i den norske olieindustri er suverænt førende på lønninger i global målestok med et gennemsnit på over en mio. norske kroner om året. Ny lønfest i 2012.

Kinesere pønser på norsk olie

Offshore:

En kinesiske boring efter olie på den norske sokkel er måske ikke urealistisk i fremtiden.

Total udnævner nye topdirektør

Offshore:

Total har fundet sin nye topschef efter at den foregående mistede livet i en ulykke mandag.

Oliesag om prisfusk svæver i det uvisse

Offshore:

EU-Kommissionen holder kortene tæt til kroppen, efter at konkurrencemyndighederne for snart et år siden ransagede kontorerne hos bl.a. BP, Statoil og Platts på grund af mistanke om prismanipulation af oliepriserne.

Forsiden lige nu

Rotterdam: Stort behov for Maasvlakte 2

APM Terminals Rotterdam.jpg Havne:

Rotterdam har øget gennemløbet i havnen en smule de sidste tre kvartaler. Særligt antallet af containere er positivt og understreger behovet for Maasvlakte 2, siger CEO.

Fredriksen vil overtage norsk gasrederi

Tank:

John Fredriksens investeringsselskab Geveran Trading har købt yderligere op i norske Flex LNG og ejer nu 42,32 pct. af selskabet. Fredriksen sigter mod at overtage alle aktierne i selskabet, fremgår det af børsmelding.

ATP: OW Bunker har brudt tilliden

Services:

En af Europas største investeringsfonde, danske ATP, retter nu en usædvanlig hård kritik mod ledelsen i OW Bunker. "Ledelsen har skabt et tillidsbrud," oplyser ATP's aktiechef, Claus Wiinblad til ShippingWatch.

Hvert femte år ryster vi posen og starter forfra... eller gør vi?

Meninger:

KLUMME: Den nye transportkommissær, Violeta Bulc fra Slovenien, både hylder og stiller nye krav til den europæiske skibsfart.

Højdepunkter næste uge i shipping

Rederier:

Næste uge byder på en stribe regnskaber fra store energispillere som Statoil og Dong, den danske logistikkæmpe DSV, samt det ekspansive USA/Monaco-baserede tankrederi Scorpio Tankers.

Her er agendaen for den nye IUMI-formand

Services:

Dieter Berg fra forsikringselskabet Munich Re blev i september valgt som ny formand for sammenslutningen af globale forsikringsselskaber IUMI. Læs om hans syn på branchens kampe her.
Ledige stillinger


ANNONCE