Log ind
7060243 - 15_08_2007 - Grønland - STROYER TORBEN.jpg
Foto: Torben Stroyer

Maersk: Vi skal have bedre forståelse af grønlandsk undergrund

Offshore:

Maersk Oil er i den helt spæde start af at undersøge mulighederne for olieeftersøgning og produktion ud for Grønland og ved endnu ikke, om egentlige boringer vil være forsvarlige eller rentable. Samtidig venter selskabet ikke problemer med at skaffe kapital til et eventuelt grønlandsk olieeventyr.


Af JAKOB VESTERAGER
Offentliggjort 30.04.12 kl. 12:08

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Statoil presser konsulenter på kontrakter

Ocean Vanguard diamond drilling foto Statoil.jpg Offshore:

Statoil genforhandler kontrakter med de konsulentselskaber, der arbejder for dem, og har forhandlet flere kontrakterpriserne ned med 25 procent. Det skriver offshore.no.

Norsk offshore har 11.300 ledige job

Offshore:

GAMMEL ARTIKEL: Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Men den norske offshore industri har tusindvis af stillinger inden for andre områder, som skal besættes. Se listen her:

Maersk er en af flere under mistanke i Petrobras-skandalen

Offshore:

Maersk er blot et af mange selskaber, der er under anklage for at have anvendt bestikkelse i den massive skandale om det statsejede brasilianske olieselskab Petrobras. Hollandske SBM Offshore er et andet. Politiet vil ikke kommentere, om der er andre danske selskaber involveret. (Opdateret med svar fra Maersk, red.).

Norsk Industri frygter olieprisen rammer hårdt

Offshore:

Endnu et norsk offshoreselskab må melde om et skuffende resultat og nedskæringer. Ifølge Norsk Industri, pendanten til Dansk Industri, kan det blive meget værre.

Rubicon: Global mangel på offshore- medarbejdere

Offshore:

Over hele verden er manglen på arbejdskraft i offshore-industrien et problem, der skal tages særdeles alvorligt, mener Rubicons direktør Paul Carsten Pedersen, der nu selv forsøger at få oprettet en uddannelse i Singapore rettet mod offshore.

Tårnhøje lønninger i norsk offshore-industri

Offshore:

Ansatte i den norske olieindustri er suverænt førende på lønninger i global målestok med et gennemsnit på over en mio. norske kroner om året. Ny lønfest i 2012.

Forsiden lige nu

SeaIntel Consulting: Asien-Europa smitter hele verden

TsingtaoExpress01_print_rdax.jpg Container:

Sportraterne på Asien-Europa raslede ned i denne uge. Udtryk for den markedssvaghed, der breder sig til andre ruter. Nogle redere mere udsatte end andre, vurderer Lars Jensen fra SeaIntel Consulting over for ShippingWatch.

Christian Levin venter rekordoverskud i 2015

Tørlast:

XO Shipping kom ud med et pænt overskud i 2014, og udviklingen er fortsat ind i 2015, hvor første resultat har været det bedste nogensinde. Derfor regner partner og CEO Christian Levin med, at 2015 bliver rekordår, siger han til ShippingWatch.

Ex-chef i OW Bunker er blevet løsladt

Services:

Løsladelsen fredag af den tidligere chef for OW Bunkers salg til offentlige kunder, Lars Bohn, kommer efter en dialog mellem forsvarsadvokaten og de italienske myndigheder, der ellers kræver ham udleveret.

Her er ugens bedste på ShippingWatch

Rederier:

Korruptionsanklager mod Maersk blussede op igen, regnskaber fra diverse danske aktører i tørlast og speciallaster og fra DFDS samt Maersk Broker var blandt ugens historier på ShippingWatch.

Svitzer byder på hævningen af koreansk ulykkesfærge

Rederier:

Den sydkoreanske passagerfærge Sewol, der sank pludseligt i april 2014 og kostede mere end 300 mennesker livet, skal nu hæves. I dag er der åbnet for bud på kontrakten, der vurderes at ligge på omkring 600 millioner kroner. Svitzer byder ind, oplyser selskabet til ShippingWatch.

Storaktionær lider under Nordens nedtur

Rederier:

Den norske Rasmussengruppen, der er storaktionær i Norden, fik et kæmpetab på sin aktieandel i 2014. Selskabets overskud er dalet med 90 procent i alt, fremgår det af årsrapporten fra selskabet.
Ledige stillinger


ANNONCE