Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

"Ingen ved hvor meget olieprisen kan falde"

Person_ThinaSaltvedt2.jpg Offshore:

Oliesprisfaldet fortsætter, og ingen ved, hvor langt ned det vil nå. Sådan ser olieanalytiker hos Nordea Thina Saltved på faldet over for Dagens Næringsliv.

Nordea forventer høj oliepris ind i 2015

Offshore:

Til og med 2015 vil olieprisen ligge på et højt niveau, skriver Nordeas olieprisekspert Thina Saltvedt i en analyse. For få uger siden spåede senior-olieanalytiker Torbjørn Kjus fra DNB Markets stærkt faldende oliepriser.

Norsk offshore har 11.300 ledige job

Offshore:

GAMMEL ARTIKEL: Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Men den norske offshore industri har tusindvis af stillinger inden for andre områder, som skal besættes. Se listen her:

Tårnhøje lønninger i norsk offshore-industri

Offshore:

Ansatte i den norske olieindustri er suverænt førende på lønninger i global målestok med et gennemsnit på over en mio. norske kroner om året. Ny lønfest i 2012.

Semco Maritime gennemfører afskedigelser

Offshore:

Esbjerg-selskabet Semco Maritime afskedigede tirsdag 44 medarbejdere på grund af faldende offshoremarked. "En markedstilpasning," oplyser selskabet til ShippingWatch.

Olieprisen falder til under 90 USD pr tønde

Offshore:

Brent-olien er faldet til under 90 dollar per tønde for første gang siden slutningen af 2010.

Forsiden lige nu

Dyb tørlastkrise tvinger Lauritzen til nedskrivning på 160 mio. USD

Jan Kastrup-Nielsen 1 Tørlast:

Lauritzen tager konsekvensen af den voldsomme forværring i tørlastmarkedet de seneste måneder og foretager en nedskrivning på 160 mio. USD, ca. 870 mio. kroner, baseret på faldende skibsværdier og hensættelser.

Slæbebådsselskaber går sammen i Nordeuropa

Rederier:

Hollandske Smit og Kotug har underskrevet en hensigtserklæring om at fusionere deres bugseringsforretning i nordeuropæiske havne. Aftalen skal godkendes af myndighederne.

Tidligere OW Bunker-chef er fængslet for bedrageri

Leverandører:

En 39-årig tidligere chef i OW Bunker er fredag i Københavns Dommervagt blevet varetægtsfængslet i 26 dage.

Hafnia Tankers sikret fuld finansiering af nybygninger

Tank:

Det dansk-baserede Hafnia Tankers har med ny finansiering for 236,8 mia. sikret fuld finansiering af den eksisterende flåde og nybygninger.

Norsk olie-nedtur koster danske virksomheder dyrt

Leverandører:

"Markedet bliver mindre, og det kan også påvirke danske leverandører. Vi er bekymrede," siger direktør i Norsk Industri.

Kuratorer jagter omstridt OW Bunker-selskab i Singapore

Leverandører:

Kuratorerne i OW Bunkers stærkt omdiskuterede datterselskab i Singapore, der var med med til at trække hele den danske koncern i graven, kræver den lokale partner Tankoil begæret konkurs.
Ledige stillinger


ANNONCE