Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Norsk offshore har 11.300 ledige job

0079221 - Sleipner field aerials - Photo Øyvind Hagen - Statoil.jpg Offshore:

Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Men den norske offshore industri har tusindvis af stillinger inden for andre områder, som skal besættes. Se listen her:

Norge har fundet olie for 600.000.000.000 kr

Offshore:

Nordmændene sidder på store mængder oliefund, men det er vanskeligt at få investorer til at kaste sig ud i nye eventyr, konkluderer en analyse.

Tårnhøje lønninger i norsk offshore-industri

Offshore:

Ansatte i den norske olieindustri er suverænt førende på lønninger i global målestok med et gennemsnit på over en mio. norske kroner om året. Ny lønfest i 2012.

Statoil rykker for første gang nord for Polarcirklen

Offshore:

Et milliardstort gasprojekt på den norske sokkel, Aasta Hansteen, rykker for første gang den norske gasforretning nord for Polarcirklen, siger Statoil.

Avis: 20.000 oliejob i fare

Offshore:

Der kan blive skåret op til 20.000 job i den norske offshorebranche i de kommede år. Det vurderer leder af fagforeningen Safe i Statoil over for Dagens Næringsliv.

Opturen fortsætter hos Dong Energy

Offshore:

Salget skrumper, men ellers strutter nøgletallene af fremgang for første halvår 2014 i statens energiselskab.

Forsiden lige nu

Skibskreditten: Endnu sværere at forstå vores rating

DSK_CLU9633.jpg Services:

Danmarks Skibskredit leverede massiv fremgang i første halvår 2014 efter en årrække med meget beskedne tab under krisen. Alligevel ligger Moody's rating af skibskreditten ekstrem lavt.

Rambøll trækker i land i Norge

Services:

Rambøll Olie & Gas har satset stort på Norge, men færre investeringer fra oliebranchen forpurrer planen. Resten af forretningen kører på skinner, fortæller CEO i Rambøll Olie & Gas John Sørensen til ShippingWatch.

Stig Hoffmeyer ny CEO i Maersk Container Industry

Leverandører:

Stig Hoffmeyer bliver ny CEO i Maersks containerfabrik MCI. Han afløser Peter K. Nymand, som siden 2006 har stået i spidsen for selskabet. Ledelsen i MCI flytter fra Tinglev til København.

Lloyd's Register: Potentiale for endnu større gasskibe

Tank:

Det øgede udbud af amerikansk ethangas skaber efterspørgsel efter en ny type meget store transportskibe, fastslår klassifikationsselskabet Lloyd’s Register.

Dongs topchef opgiver olie-mål

Offshore:

I tørre tal ser det godt ud med en indtjening, der piler i vejret, men Dong Energys olieforretning er problemramt. Nu opgiver topchef Henrik Poulsen sit mål om 150.000 tønder i 2020.

DP Worlds ejer udskyder gæld

Havne:

DP Worlds ejer Dubai World har indgået aftale om at betale sin enorme gæld langsommere tilbage end først antaget. Det skriver Bloomberg.
Ledige stillinger