Log ind
7060243 - 15_08_2007 - Grønland - STROYER TORBEN.jpg
Foto: Torben Stroyer

Maersk: Vi skal have bedre forståelse af grønlandsk undergrund

Offshore:

Maersk Oil er i den helt spæde start af at undersøge mulighederne for olieeftersøgning og produktion ud for Grønland og ved endnu ikke, om egentlige boringer vil være forsvarlige eller rentable. Samtidig venter selskabet ikke problemer med at skaffe kapital til et eventuelt grønlandsk olieeventyr.


Af JAKOB VESTERAGER
Offentliggjort 30.04.12 kl. 12:08

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Danmark er nettoeksportør af olie syv år endnu

songa offshore boreplatform olie offshore.JPG Offshore:

Danmark forbliver nettoeksportør af olie i syv år, men gassen går lidt tidligere af ballonen end hidtil antaget, viser en ny opgørelse fra Energistyrelsen.

Norsk offshore har 11.300 ledige job

Offshore:

GAMMEL ARTIKEL: Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Men den norske offshore industri har tusindvis af stillinger inden for andre områder, som skal besættes. Se listen her:

Maersk Oil vil lukke tre oliefelter i Nordsøen

Offshore:

For at spare har Maersk Oil planer om at lukke tre oliefelter i Nordsøen ned, helt eller delvist. Beslutningen kan koste op mod 200 jobbet.

Tårnhøje lønninger i norsk offshore-industri

Offshore:

Ansatte i den norske olieindustri er suverænt førende på lønninger i global målestok med et gennemsnit på over en mio. norske kroner om året. Ny lønfest i 2012.

Rig-manager dømt for grov svindel mod Maersk Drilling

Offshore:

En rig-manager, der har været ansat hos Maersk Drilling og arbejdet på boreplatformen Maersk Deliverer, er blevet dømt for groft bedrageri mod Maersk-selskabet. Han skal betale 23 millioner kroner tilbage til sin nu tidligere arbejdsgiver.

Tidligere Maersk-chef forbliver bag tremmer

Offshore:

En tidligere Maersk-chef for boreplatformen Deliverer i Angola har fået forlænget sin varetægtsfængsling med 27 dage. Bagmandspolitiets påstand er, at tiltalte har bedraget Maersk for 23 mio. kroner.

Forsiden lige nu

McKinsey partner i spidsen for DFDS effektivisering

Valdemar Warburg.JPG Rederier:

DFDS har udpeget chefen for rederiets store forandrings- og effektiviseringsproces. Det bliver en af partnerne fra det kendte konsulentfirma McKinsey, der kommer til at stå i spidsen for arbejdet.

Danmark er nettoeksportør af olie syv år endnu

Offshore:

Danmark forbliver nettoeksportør af olie i syv år, men gassen går lidt tidligere af ballonen end hidtil antaget, viser en ny opgørelse fra Energistyrelsen.

Tyske redere ønsker statstøtte til LNG-skibe

ShippingWatch:

Det tyske rederforbund og flere shippingorganisationer lægger pres på den tyske forbundsregering for at promovere LNG som brændstof til nybygninger.

Nye skibe invaderer verdenshavene

Rederier:

Forventningen hos de store skibsværftsnationer er, at der i løbet af de næste par årtier vil ske en fordobling af antallet af nye skibe.

Sovcomflot stærkt ud af første halvår

Tank:

Russiske Sovcomflot overgik egne forventninger og gik frem på både omsætning og nettoresultat i årets første seks måneder. Tankrederiets topchef er forsigtigt optimistisk om resten af 2015.

Her er et udpluk af ugens vigtige historier på ShippingWatch

Rederier:

Frontlines indtog i det boomende tankmarked, ny usikkerhed om Kinas økonomi, Johan Wedell-Wedellsborgs (foto) ændringer i Weco og regnskab fra tyske Hapag-Lloyd var blot nogle af ugens vigtigste historier på ShippingWatch.
Ledige stillinger

ANNONCE