Log ind
7060243 - 15_08_2007 - Grønland - STROYER TORBEN.jpg
Foto: Torben Stroyer

Maersk: Vi skal have bedre forståelse af grønlandsk undergrund

Offshore:

Maersk Oil er i den helt spæde start af at undersøge mulighederne for olieeftersøgning og produktion ud for Grønland og ved endnu ikke, om egentlige boringer vil være forsvarlige eller rentable. Samtidig venter selskabet ikke problemer med at skaffe kapital til et eventuelt grønlandsk olieeventyr.


AF JAKOB VESTERAGER
Offentliggjort 30.04.12 kl. 12:08

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Maersk klapper i om hemmeligt olieforlig

Offshore:

Maersk-gruppens pengestrømme fra driften blev, ud over det lave overskud, ramt af et engangsforlig i en strid i Maersk Oil, oplyser Maersk i regnskabet.

Seks selskaber ramt af norsk helikoptertragedie

Offshore:

Danske Welltec er blandt de virksomheder, der havde medarbejdere ombord på den helikopter, der fredag styrtede ned kort før landing i Bergen.

Norsk offshore har ledige job

Offshore:

GAMMEL ARTIKEL: Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Men den norske offshore industri har tusindvis af stillinger inden for andre områder, som skal besættes. Se listen her:

Seadrill kapper bånd til North Atlantic Drilling

Offshore:

Fredriksen-kontrollerede Seadrill må som led i en ny aftale med sine banker standse al finansiel nødhjælp til det børsnoterede datterselskab North Atlantic Drilling, som ifølge SEB løber tør for penge i år, skriver Dagens Næringsliv.

Oliefirmaer lokker med lønfest i Nordsøen

Offshore:

Direktør Martin Næsby, Olie Gas Danmark frygter, at danske medarbejdere smutter til udlandet, hvis 70 pct. af olie- og gasselskaberne i Nordsøen får ret i, at de ansattes gennemsnitlige årsløn vil stige med 15 pct. i 2013.

Nordsø-strid mellem Maersk og Dong skader gasmarkedet

Offshore:

Den danske gasbranche ligger i åben strid om priserne på transport af gas i Nordsøen. Det skaber ifølge en ny analyse fra Energitilsynet usikkerhed omkring investeringer i markedet.

Forsiden lige nu

Flere strejker kan ramme APM Terminals i Gøteborg

Gøteborg Havn NYK Line Havne:

Sidste uges to strejker i Gøteborg Havn kan meget vel blive fulgt op af flere, vurderer både APM Terminals og havnearbejderforbundet i Gøteborg over for ShippingWatch. Forhandlingerne fortsætter, men kravene er for høje, lyder det fra APMT.

Flere hundrede ansatte har mistet jobbet hos Semco i 2015

Leverandører:

Endnu et hårdt år for Semco Maritime, der i løbet af 2015 har afskediget flere hundrede ansatte. Semco fik et underskud efter skat på 86 mio. kroner og venter endnu et underskud på bundlinjen for 2016, fortæller CEO Steen Brødbæk til ShippingWatch.

Alphaliner: Otte rederier vil danne ny storalliance

Container:

TBN er ifølge Alphaliner betegnelsen på en ny alliance med otte containerrederier, der om kort tid ser dagens lys. Et tysk rederi er muligvis også i spil som niende medlem.

Smedegaard: Maersk Line tager markedsandele i presset industri

Container:

Det absolut bedste resultat, der kunne opnås for Maersk Line under de gældende markedsforhold, siger Maersk-gruppens CEO Nils Smedegaard Andersen efter fremlæggelse af kvartalsrapport onsdag i Maersk.

Ardmore pænt ud af første kvartal

Tank:

Produkttankrederiet Ardmore fik et overskud på 6,7 mio. dollar i årets første kvartal, hvilket var inden for skiven hos analytikerne.

A.P. Møller-Mærsks børsværdi steg 11,6 mia. kr. efter regnskab

Container:

Aktiemarkedet tog onsdag godt imod kvartalsregnskabet fra A.P. Møller-Mærsk.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE