Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Nordea forventer høj oliepris ind i 2015

Person_ThinaSaltvedt2.jpg Offshore:

Til og med 2015 vil olieprisen ligge på et højt niveau, skriver Nordeas olieprisekspert Thina Saltvedt i en analyse. For få uger siden spåede senior-olieanalytiker Torbjørn Kjus fra DNB Markets stærkt faldende oliepriser.

Norsk offshore har 11.300 ledige job

Offshore:

GAMMEL ARTIKEL: Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Men den norske offshore industri har tusindvis af stillinger inden for andre områder, som skal besættes. Se listen her:

Norsk oliefond runder 6.000 mia

Offshore:

På under et år er den norske olieformue i dag verdens største oliefond vokset med over 1000 mia NOK.

Tårnhøje lønninger i norsk offshore-industri

Offshore:

Ansatte i den norske olieindustri er suverænt førende på lønninger i global målestok med et gennemsnit på over en mio. norske kroner om året. Ny lønfest i 2012.

Semco Maritime gennemfører afskedigelser

Offshore:

Esbjerg-selskabet Semco Maritime afskedigede tirsdag 44 medarbejdere på grund af faldende offshoremarked. "En markedstilpasning," oplyser selskabet til ShippingWatch.

Her forsvinder de første 10.000 oliejob

Offshore:

DNB har samlet listen over varslede nedskæringer i olieindustrien, der arbejder i Nordsøen. I alt har arbejdsgiverne indtil i dag varslet, at omkring 9.500 ansatte mister deres job. Listen over virksomheder er lang. Se den her.

Forsiden lige nu

Scorpio Tankers i åben strid med analysehus

Bugbee.jpg Tank:

Analysehuset Fearnley nedjusterede i denne uge sin anbefaling af Scorpio Tankers. Nu reagerer selskabets øverste chef Robert Bugbee noget usædvanligt på nedjusteringen af aktien, der dykker.

Amerikanske OSG får ny topchef

Tank:

Det amerikanske tankrederi OSG, der længe har kæmpet med gældsbyrder, som i august 2014 kom ud af den amerikanske konkursbeskyttelse Chapter 11, har fået ny CEO.

Højdepunkter næste uge i shipping

ShippingWatch:

Regnskabssæsonen skydes for alvor i gang i næste uge, hvor en storleverandør, en bank, et tankrederi og to store olieselskaber præsenterer årsregnskaber.

Forsinket chilensk fabrik rammer Maersk-fabrik i 2014

Leverandører:

Efter planen skulle Maersks containerfabrik MCI have åbnet en ny fabrik i Chile i 2014. Forsinkelsen påvirker resulatet i 2014, siger CCO Søren Leth Johannsen, Maersk Container Industry.

Drewry: Havne ved Stillehavet vinder på Panama-udvidelse

Havne:

Stillehavs-havnene vil nyde godt af udvidelsen af Panama Kanalen, der forventes afsluttet ved udgangen af 2015. Det kan dog udfordres af Nicaragua Kanalen, vurderer Drewry i ny analyse.

Kinesisk storhavns svovlplan forsinket

Havne:

Den store kinesiske containerhavn Shenzhens plan om at opmuntre skibsrederne til lavere udledning af svovl er blevet forsinket, skriver Sustainable Shipping.
Ledige stillinger


ANNONCE