Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Dong: Norecos pengemangel kan få konsekvenser

Walney Offshore dong strobritannien england service Offshore:

Dong Energy holder skarpt øje med det nødlidende olieselskab Noreco, som er medejer af en række oliefelter i Nordsøen. De kan nu blive nødt til at sælge.

Semco Maritime gennemfører afskedigelser

Offshore:

Esbjerg-selskabet Semco Maritime afskedigede tirsdag 44 medarbejdere på grund af faldende offshoremarked. "En markedstilpasning," oplyser selskabet til ShippingWatch.

Norge siger farvel til hundredvis af olie-job

Offshore:

ConocoPhilips skærer 140 stillinger i Norge, mens olieserviceselskab varsler fyringer af 200 medarbejdere, skriver norske medier.

Maersk Oil åbner for salg af prestigeprojekt i Angola

Offshore:

Faldende oliepriser og skuffelser klemmer det store projekt i Angola, Chissonga, er kommet i klemme, fordi det kræver solide oliepriser for at realisere. Topchef åbner for salg.

Norsk offshore har 11.300 ledige job

Offshore:

GAMMEL ARTIKEL: Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Men den norske offshore industri har tusindvis af stillinger inden for andre områder, som skal besættes. Se listen her:

Dong-partner i dyb økonomisk krise

Offshore:

Det norske olieselskab Noreco, der ejer flere oliefelter sammen med Dong Energy, kan ikke betale sine regninger.

Forsiden lige nu

Lars Møller ændrer DOTs vedtægter få uger før konkurs

lars-moller (1).jpg Leverandører:

Dynamic Oil Tradings (DOT) direktør Lars Møller underskriver en vedtægtsændring for DOT få uger inden OW Bunkers kollaps, hvis indhold skaber stor undren hos flere juridiske eksperter. "Selskabet begrænser sit ansvar," siger en professor. I dag kan Lars Møller ikke huske ændringen.

Lego-familien køber op i Erria

Rederier:

Lego-selskabet Kirk Kapital har valgt at investere i Erria, oplyser selskabet i en børsmeddelelse.

EU godkender Somalia flåde frem til 2017

Rederier:

EUs Ministerråd har givet sin endelige godkendelse til, at Operation Atlanta, der beskytter skibstrafikken i Aden-Bugten, kan fortsætte frem til udgangen af 2016.

Arbejdet med Nicaragua-kanalen begynder om en måned

Rederier:

Planerne om at skabe en Nicaragua-kanal som alternativ til Panama-kanalen bliver til realiteter, når arbejdet går i gang d. 22. december. Prisen er 50 mia. USD.

Bladt Industries i britisk joint venture: Bygger ny fabrik

Leverandører:

Tyske EEW og danske Bladt Industries har indgået et nyt joint venture og vil sammen bygge en stor fundamentfabrik i Storbritannien.

Smedegaard: Svovlkrav kan åbne for DFDS-opkøb

Rederier:

Selvom de nye svovlkrav for skibsfarten er en kæmpe udfordring, ser CEO Niels Smedegaard også muligheder for DFDS. Reglerne vil give uro i markedet og dermed opkøbsmuligheder, siger han til ShippingWatch.
Ledige stillinger

ANNONCE