Log ind
7060243 - 15_08_2007 - Grønland - STROYER TORBEN.jpg
Foto: Torben Stroyer

Maersk: Vi skal have bedre forståelse af grønlandsk undergrund

Offshore:

Maersk Oil er i den helt spæde start af at undersøge mulighederne for olieeftersøgning og produktion ud for Grønland og ved endnu ikke, om egentlige boringer vil være forsvarlige eller rentable. Samtidig venter selskabet ikke problemer med at skaffe kapital til et eventuelt grønlandsk olieeventyr.


AF JAKOB VESTERAGER
Offentliggjort 30.04.12 kl. 12:08

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Dong risikerer nedgradering hos Moody's

Siri flaring gas dong Offshore:

Kreditvurderingsbureauet Moody's overvejer at nedgradere Dong Energy. Det vil overskride det danske energiselskabs eget ratingmål.

Norsk supply-reder fremlægger ny redningsplan

Offshore:

Kort inden fristen løber ud, fremlægger offshorerederiet Havila nu et nyt forslag til selskabets obligationsejere, der skal sikre den fortsatte drift. "Den finansielle situation forbliver stærkt udfordrende," skriver Havila.

Er olieindustrien ved at lukke og slukke i Nordsøen?

Offshore:

En stor del af olieproduktionen i Nordsøen er ikke rentabel, og de investeringer, der er i gang, blev alle besluttet, da en tønde olie kostede 100 dollars eller mere.

Dong-ansatte fyret for tyveri og svindel

Offshore:

2015 bød på en kedelig rekord for Dong-topchef Henrik Poulsen med otte anmeldte personalesager om økonomisk fusk og regulært tyveri. Trist, men uundgåeligt, lyder det fra topchefen.

Maersk Drillings CEO: Vi må tage det som det kommer

Offshore:

Efter et stærkt resultat i 2015 begynder fremtiden at se mere uklar ud for Maersk Drilling, efterhånden som kontrakter fra bedre tider løber ud, fortæller CEO Claus Hemmingsen til ShippingWatch. Målet er at holde riggene i arbejde.

Havila-ansatte nedstemmer forslag om mere fritid ombord

Offshore:

Mandskabet i Havila Shipping har nedstemt et forslag til en løn- og arbejdstidsnedgang, de selv har været med til at forhandle, med den begrundelse, at der ikke er meget fidus ved at gå ned i arbejdstid, hvis den ekstra fritid skal bruges ombord på skibene.

Forsiden lige nu

Skibsrederens fald fra tinderne

Eivind Kolding - KRABBE LARS.jpg Rederier:

Fra at være næstkommanderende i Danmarks største virksomhed A.P. Møller-Mærsk er Eivind Kolding nu blevet fyret to gange på blot tre år.

Dong risikerer nedgradering hos Moody's

Offshore:

Kreditvurderingsbureauet Moody's overvejer at nedgradere Dong Energy. Det vil overskride det danske energiselskabs eget ratingmål.

Tilbageslag i kampen om OW Bunker-milliarder

Services:

Efter medvind i de indledende retsinstanser, er kuratorerne i boet efter OW Bunker nu stødt på modstand i den britiske Supreme Court, der skal afgøre en vigtig sag, der kan danne præcedens for det videre retsforløb.

Danmarks Skibskredit kvitter samarbejde med Moody's

Rederier:

Efter 18 års samarbejde skal Moody's Investors Service ikke længere lave bedømmelser af Danmarks Skibskredit og dets obligationer.

Scandlines står skulder ved skulder med lobbyister og tyske miljøfolk

Rederier:

Baggrund: Rederiet Scandlines bliver mere værd for hver gang Femern-forbindelsen bliver forsinket. I kampen for at forhale processen har rederiet allieret sig med lobbyister og tyske miljøfolk.

NGO'er langer ud efter Mærsks indiske ophuggere

Rederier:

Mærsk har besluttet igen at lade skibe ophugge på Alang-stranden i Indien, som selskabet ellers tidligere har fravalgt på grund af farlige arbejdsvilkår.
Ledige stillinger

ANNONCE