Log ind
IDC.jpg
Foto: IDC

Spanske havnearbejdere varsler strejker i maj og juni

Havne:

Den spanske regering ser ud til at have flertal for et nyt lovforslag, der skal liberalisere de spanske havne efter 15 års dødvande. Fagforeningerne har allerede svaret igen og varsler omfattende strejker i maj og juni. "De har snydt os," lyder det fra havnearbejderne.


AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 17.05.17 kl. 09:54

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Havne

Strejke fortsætter i Aalborg Havn efter RAL-konflikt

aalborghavn.jpg Havne:

Ifølge Nordjyske har ca. 65 terminalarbejdere i Aalborg torsdag valgt at fortsætte deres strejke som en reaktion på Royal Arctic Lines plan om at flytte de danske aktiviteter til Aarhus.

APM Terminals om fyringsrunde: Konflikt har kostet hver femte container

Havne:

Tirsdagens varsel om fyringer af 160 medarbejdere i APM Terminals i Gøteborg er eneste mulighed for at komme videre fra konflikten, der har kostet terminalselskabet kunder og omsætning, lyder det. Havnearbejdernes fagforening er chokerede over udmeldingen.

Alphaliner: Uklar situation i nigeriansk containerhavn

Havne:

Udviklingen af containerhavnen i Lekki i Nigeria er måske på vej til at blive en ny opgave for DP World, men det er uklart, hvad der præcist sker, og hvor store mulighederne reelt er i øjeblikket. Det skriver Alphaliner i en analyse.

APM Terminals vil ikke udelukke nye fyringer i Gøteborg

Havne:

Direktør i APM Terminals i Gøteborg, Henrik Kristensen, vil ikke afvise, at selskabet kan være nødt til at afskedige flere udover de 160, der er blevet annonceret i dag.

APM Terminals vil fyre 160 i Gøteborg

Havne:

Konflikten i Gøteborg Havn mellem APM Terminals og havnearbejderne fører nu til, at terminalselskabet vil nedlægge 160 stillinger, skriver den svenske avis Göteborgs-Posten.

Blue Water Shipping vinder sag over Odense Havn

Havne:

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har afgjort, at Odense Havn har udøvet ulovlig konkurrence over for Blue Water Shipping i Lindø Industripark. Sagen startede tilbage i 2014.

Forsiden lige nu

Olieselskab vil fyre op til 170 i Norge

Wintershall Norge North Sea nordsø offshore Offshore:

National Oilwell Vargo vil reducere medarbejderstaben i Norge med hver tiende medarbejder, skriver Dagens Næringsliv. Olieselskabet har skåret hårdt til siden olieprisens fald.

Afskibere: Derfor rammes reefer-markedet af nye alliancer

Container:

Afskiberne i Global Shippers' Forum advarede allerede i marts i år om konsekvenserne for importører og eksportører af blandt andet fødevarer ved fusionen af især Maersk Line og Hamburg Süd. Bekymringen er siden kun taget til.

Strejke fortsætter i Aalborg Havn efter RAL-konflikt

Havne:

Ifølge Nordjyske har ca. 65 terminalarbejdere i Aalborg torsdag valgt at fortsætte deres strejke som en reaktion på Royal Arctic Lines plan om at flytte de danske aktiviteter til Aarhus.

Altor hensætter ingen penge til erstatningssag efter OW Bunker

Services:

Risikoen for et negativt udfald i den verserende erstatningssag efter krakket i OW Bunker er meget lav, skriver Altor Equity Partners i sit 2016-regnskab. Kapitalfonden stod bag børsnotering af det konkursramte bunkerselskab.

Sydafrika siger nej til japansk containerfusion

Container:

Konkurrence-myndigheder i Sydafrika har vendt tommelfingeren ned til den planlagte fusion mellem NYK Line, MOL og K Line. En sammenlægning øger sandsynligheden for prisaftaler på containermarkedet, lyder det i afgørelsen.

Evergreen følger konkurrenter med ny Alibaba-aftale

Container:

Evergreen Line har indgået et samarbejde med Alibaba om online booking af containerfragt. Dermed følger det taiwanesiske rederi efter konkurrenter som Maersk Line, CMA CGM og Cosco, som også har landet aftaler den kinesiske it-gigant.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE