Log ind
Global Ports CROP.jpg
Foto: Global Ports PR

Maersks russiske havneselskab hårdt presset i 2016

Havne:

Global Ports, der er delvist ejet af APM Terminals, oplevede et markant fald i omsætningen i 2016 på grund af en væsentligt lavere containeraktivitet i Rusland. "Det russiske marked er fortsat trægt," siger CEO Vladislav Baumgertner. Men der er tegn på bedring.


AF LOUISE VOGDRUP-SCHMIDT
Offentliggjort 17.03.17 kl. 10:37

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Havne

Oprydning efter havnekonflikt kan vare måneder

26844163 - 14_10_2004 - Long Beach Port Lease - RIC FRANCIS.jpg Havne:

Ifølge Alphaliner er ophobningen af fragt i de 29 havne på USA's vestkyst særdeles omfattende efter arbejdskonflikten, der synes tæt på at være løst.

Vestkystkonflikt bremser vækst i amerikanske havne

Havne:

Den ni måneder lange konflikt i 29 havne på den amerikanske vestkyst har ramt den amerikanske containerimport hårdt i årets første måneder, viser tal fra Zepol.

Her er ruten for Maersk Lines nye Triple-E

Havne:

Når Maersk Lines nye Triple-E skibe begynder at sejle, går ruten blandt andet over Danmark. Læs her hvilke havne, Triple-E skal passere på deres vej.

Stor fremgang i Skagen Havn op til ny udvidelse

Havne:

I de svære år fra 2008 til 2014 er det lykkedes at øge omsætningen i Skagen Havn med 46 pct. Det viser en ny analyse, og det bekræfter havnens direktør Willy B. Hansen i, at der er grundlag for den næste udvidelse af havnen.

Rigmænd køber andel af containerhavnen i Aarhus

Havne:

Finansmanden Christian Dyvig og advokaten Andreas Lehmann overtager selskabet Cargo Service, der sammen med Maersk ejer den lukrative containerhavn i Aarhus.

Seks døde i stor kranulykke på Samsung Heavy-værft

Havne:

Seks personer er døde og yderligere 22 er såret efter en kranulykke ved et Samsung Heavy Industries-værft i Sydkorea, skriver medie. Arbejderne var i færd med at konstruere moduler til en platform på et norsk felt. Opdateret kl. 15:10.

Forsiden lige nu

Maersk lander mulig milliardkontrakt med hæren i USA

mærsk.jpg Rederier:

Maersk Line har vundet en kontrakt med den amerikanske flåde, som potentielt kan løbe op i 1,2 mia. kr. Kontrakten gælder driften af syv skibe, som skal fragte militærkøretøjer.

Aktionærer er stærkt utilfredse med Maersks frasalg til familien

Tank:

Betyder det nære forhold mellem A.P. Møller-Mærsk og A.P. Møller Holding, at Maersk Tankers er blevet prissat for lavt? Det er Dansk Aktionærforening bange for.

Wilh. Wilhelmsen smider en halv milliard i Danbor-ejer

Offshore:

Wilh. Wilhelmsen betaler 545 mio. norske kr. for at bringe sin ejerandel af offshoreselskabet Norsea Group op på 72 pct. I 2014 købte Norsea Group danske Danbor af Maersk-gruppen.

Seadrill-aktie sendt i vejret efter redningsplan

Offshore:

Aktien i John Fredriksen's boreselskab Seadrill er steget markant på Oslo Børs. Det kan skyldes forsøg på spekulation i forbindelse med redningen i sidste uge, siger Danske Bank ifølge Bloomberg.

Maersk har solgt til familien i et købers marked

Tank:

Maersk Tankers er blevet solgt til Mærsk-familiens holdingselskab på et tidspunkt, hvor investorerne går i en stor bue uden om produkttank. Men rederiet kan blive solgt videre, den dag markedet vender, lyder vurderingen.

Saadé: Containersektor i stærkeste position i årevis

Container:

Topchefen i franske CMA CGM, Rodolphe Saadé, ser ingen kriser flere år frem for containerrederierne, der lige nu løftes af konsolidering og større økonomisk vækst.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE