Log ind
APM Terminals Rotterdam.jpg
APM Terminals i Rotterdam
Foto: APM Terminals

APM Terminals frifundet i indisk konkurrencesag

Havne:

APM Terminals er blevet renset for alle anklager i en konkurrencesag i Indien, hvor selskabet var under mistanke for at bruge sin dominerende position til at presse sine konkurrenter ud af en havn.


AF NIKLAS KRIGSLUND
Offentliggjort 15.02.17 kl. 06:48

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Havne

Konflikten i Gøteborg Havn ind i ny fastlåst fase

gbghamn-heli16_41a1726.jpg Havne:

Gøteborg Havn er nu ramt af APM Terminals lock-out i den tilspidsede konflikt med havnearbejderne. Derfor har havneselskabet været nødt til at begrænse servicen frem til udgangen af juni. Konflikten får kunder til at forlade havnen.

To dage afgør mulig ny storstrejke i Spanien

Havne:

Efter at det er lykkedes den spanske regering at få vedtaget et dekret, der skal åbne for konkurrencen i de spanske havne, lurer en omfattende konflikt, der kan starte onsdag. Møder i dag og i morgen vil afgøre hvad, der kommer til at ske.

Forstå den fastlåste konflikt i Gøteborg Havn

Havne:

Konflikten i Gøteborg Havn mellem APM Terminals og havnearbejderne organiseret i Svenska Hamnarbetarförbundet har snart varet et år. Læs her, hvad der skiller parterne, og hvorfor en arbejdsmarkedsforsker mener, konflikten kan trække ud i lang tid.

Nyt fald i antallet af svenske handelsskibe

Havne:

For tiende år i træk falder antallet af skibe i den svenske handelsflåde. Den samlede dødvægt faldt også til 1,4 mio. tons.

Gøteborg-konflikt er gået endeligt i hårdknude

Havne:

Konflikten mellem havnearbejderne og ledelsen i APM Terminals i Gøteborg er helt låst fast og på det værste niveau, siden konflikten begyndte for knapt et år siden. Et afgørende møde mellem parterne endte resultatløst i går.

Nabohavne ser mere trafik efter konflikten i Gøteborg

Havne:

Svenske havne som Helsingborg Hamn og Norrköping Hamn har oplevet en stigning i mængderne, siden konflikten mellem APM Terminals og havnearbejderne brød ud i Gøteborg. Feederrederi melder også om en usædvanlig stigning i Østsverige.

Forsiden lige nu

Monjasa bekræfter underskud på 26 mio dollars

monjasa10.jpg Offshore:

Den danske bunkerkoncern Monjasa har mandag fremlagt regnskabstal, som viser et underskud på 26 mio. dollars. "Det er svært at gardere sig imod en global shippingkrise," siger CEO Anders Østergaard. Første kvartal af 2017 giver imidlertid overskud, oplyser selskabet.

Wedellsborgs shippinggruppe forventer dårligere 2017

Rederier:

Weco A/S omsætning og indtjening gik tilbage fra 2015 til 2016, og 2017 bliver også hårdt, lyder det fra shippinggruppen. Johan Wedell-Wedellsborgs selskab har i samme periode droslet ned på flere af sine shippingaktiviter.

Svitzer og APM Terminals skal arbejde sammen i Marokko

Rederier:

Slæbebådsrederiet har indgået en aftale med APM Terminals om at servicere Maersk-gruppens havneselskab i en ny terminal i Marokko fra 2019. Svitzer bestiller samtidig fire nye skibe til opgaven.

Lightship vendte underskud til plus i 2016

Services:

Mæglerhuset Lightship fik et overskud i 2016 og forbedrede dermed sit negative resultat for 2015. Selskabet forventer, at 2017 bliver endnu bedre.

Konkurrenterne overhaler Maersk Line i 2017

Container:

2017 viser de første tegn på bedring i det trængte containermarked, fremgår det af en sammenligning af kvartalsresultaterne i de store rederier, som SeaIntel har udarbejdet. Men den viser også, at Maersk Line har fået baghjul af flere af sine konkurrenter, når det gælder indtjeningen.

BP henter første olie fra Nordsø-udvidelse

Offshore:

Efter en række hårde år for olieproduktionen i Nordsøen, er BP nu klar med første olie fra genopbygget felt. Investeringen er første skridt i stort sats på den britiske del af Nordsøen.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE