Log ind

SeaIntel: Afrikanske havne har lang vej endnu

Havne:

Effektiviteten i de afrikanske havne falder igen, påpeger SeaIntel i en analyse. Der er fortsat store regionale udsving og dermed uforudsigelighed i effektiviteten.


OW Bunker skibe havn
AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 16.06.14 kl. 09:04

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Havne

Konflikten i Gøteborg Havn ind i ny fastlåst fase

gbghamn-heli16_41a1726.jpg Havne:

Gøteborg Havn er nu ramt af APM Terminals lock-out i den tilspidsede konflikt med havnearbejderne. Derfor har havneselskabet været nødt til at begrænse servicen frem til udgangen af juni. Konflikten får kunder til at forlade havnen.

To dage afgør mulig ny storstrejke i Spanien

Havne:

Efter at det er lykkedes den spanske regering at få vedtaget et dekret, der skal åbne for konkurrencen i de spanske havne, lurer en omfattende konflikt, der kan starte onsdag. Møder i dag og i morgen vil afgøre hvad, der kommer til at ske.

Forstå den fastlåste konflikt i Gøteborg Havn

Havne:

Konflikten i Gøteborg Havn mellem APM Terminals og havnearbejderne organiseret i Svenska Hamnarbetarförbundet har snart varet et år. Læs her, hvad der skiller parterne, og hvorfor en arbejdsmarkedsforsker mener, konflikten kan trække ud i lang tid.

Gøteborg-konflikt er gået endeligt i hårdknude

Havne:

Konflikten mellem havnearbejderne og ledelsen i APM Terminals i Gøteborg er helt låst fast og på det værste niveau, siden konflikten begyndte for knapt et år siden. Et afgørende møde mellem parterne endte resultatløst i går.

APM Terminals varsler lockout i Gøteborg

Havne:

APM Terminals har fået nok af havnearbejdernes strejker og forskellige industrielle handlinger det seneste år i Gøteborg, og et nyt strejkevarsel får nu ledelsen i APMT til at varsle en delvis lockout. Samtidig overvejer en stor kunde at forlade havnen.

Københavns krydstogtsæson starter allerede i dag

Havne:

Krydstogtsæsonen starter tidligt i år, hvor det første skib lægger til kaj i København. Som det første nogensinde bruger det København som afsæt for en jordomsejling.

Forsiden lige nu

Ny shippingfond med Mærsk-bagland gør de første køb

Henrik Ramskov.jpg Rederier:

Det nye investeringsselskab i shippingbranchen med blandt andre Pension Danmark i investorkredsen, Navigare Capital Partners, har sat de første penge i to produkttankskibe. "Vi vil købe ind i forskellige segmenter," siger direktør Henrik Ramskov til ShippingWatch.

Fransk oliegigant skærer dybt i Norge

Offshore:

Den franske oliekoncern Total sender op mod 140 ansatte hjem i Norge. Dermed bliver selskabets norske aktiviteter reduceret med op mod 25 procent.

Concordia-chef hilser svært år i tank velkomment

Tank:

Concordia Maritimes topchef mener, at hans rederi er godt polstret til et svært år i produkttank. Det svenske rederi holder desuden øje med second hand-markedet, fortæller han.

120 fyres i Kongsberg Maritime

Leverandører:

Problemer på offshoremarkedet gør, at det norske selskab Kongsberg Maritime fyrer 120 mand i hele verden.

Jinhui Shipping fortsatte i rødt i første kvartal

Tørlast:

Det første kvartal af 2017 gav det Oslo-noterede tørlastrederi et underskud på 8 mio. dollars efter skat. Det er dog en markant forbedring fra første kvartal af 2016.

Nye anklager om bestikkelse mod brasiliansk ekspræsident

Offshore:

Anklagere mener, at det var den tidligere præsident Lula, der stod bag omfattende korruptionsring i Petrobras. Den brasilianske ekspræsidents advokater afviser anklagerne som useriøse.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE