Log ind

USAs havnearbejdere kan ramme redere og importører hårdt

Havne:

Redere, afskibere, importører og ikke mindst den amerikanske samfundsøkonomi vil blive ramt hårdt af en havnestrejke på den amerikanske østkyst. Fagforeningerne er meget bevidste om, hvor kostbar en strejke vil være for rederne, siger Lars Jensen, SeaIntel. Se hvem rederne er oppe imod.


NY
AF OLE ANDERSEN
Offentliggjort 24.08.12 kl. 10:55

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Havne

Grækenland har fået tre bud på havn i Thessaloniki

Then.jpg Havne:

Der er nu tikket tre bud ind på havnen i den græske by Thessaloniki. DP World er blandt budgiverne på en kontrollerende andel i havnen, som skal privatiseres som led i den græske gældsaftale.

Her er ruten for Maersk Lines nye Triple-E

Havne:

Når Maersk Lines nye Triple-E skibe begynder at sejle, går ruten blandt andet over Danmark. Læs her hvilke havne, Triple-E skal passere på deres vej.

Mærsk overvejer investering i Suez

Havne:

APM Te3rminals ejer i forvej 55 pct. af havnen i Port Said.

Vindmøller giver rekordomsætning i Esbjerg Havn

Havne:

Både omsætning og overskud i 2016 var det bedste nogensinde for Esbjerg Havn, meddeler den vestjyske havn i sit regnskab. For de næste år forventes et højt aktivitetsniveau at fortsætte, og havnen tror på bedring i olie- og gasbranchen.

Cosco vil investere milliarder i græsk storhavn

Havne:

Kinesiske Cosco er parat til at investere over 3,7 mia. kroner i Grækenlands største havn i Piræus. Især i krydstogt og skibsbygning, skriver Wall Street Journal.

Aalborg Havn afviser forhandlinger om tidlig RAL-exit

Havne:

Det kommer ikke på tale at forhandle om en tidlig exit for Royal Arctic Line, siger adm. direktør fra Aalborg Havn til ShippingWatch. Udtalelsen kommer dagen efter, at der blev sat ny fart under samarbejdet mellem det grønlandske rederi og Eimskip.

Forsiden lige nu

OW Bunkers tidligere topchef er død

Jim Pedersen.jpg Mennesker:

Jim Pedersen er død efter længere tids sygdom, bekræfter hans advokat.

J. Lauritzen dropper møde med obligationsejere

Tørlast:

Det danske tørlastrederi J. Lauritzen opgiver at nå til enighed med en gruppe af genstridige obligationsejere forud for et møde tirsdag. På mødet skulle långiverne stemme om rederiets forslag om en udsættelse af gæld for 500 mio. norske. kr. J. Lauritzen arbejder nu på et nyt forslag.

Ultragas med første underskud siden 2013

Rederier:

Sidste år faldt omsætningen med knap 23 pct. i tankrederet Ultragas, som leverede det første tab på bundlinjen siden 2013. "Dramatisk fald i indtjeningsevnen" i både marked og selskab, lyder det fra CEO Martin Fruergaard.

Hafnia Tankers bestiller to nybygninger i Kina

Tank:

Tankrederiet med hovedkontor i Hellerup har gennem et kinesisk joint venture bestilt to større nybygninger til en pris på 74 mio. dollars.

Nedskrivninger på skibe trak ned hos Topaz i 2016

Offshore:

Offshorerederiet Topaz Energy and Marines resultat for 2016 er markant mærket af nedskrivninger på skibe. 2016 var hårdt, og 2017 vil også være udfordrende, skriver ledelsen i regnskabet.

Medier: Deloitte straffes for rolle i sydkoreansk værftsskandale

Services:

Det sydkoreanske finanstilsyn vil sanktionere revisionsfirmaet Deloitte i et år for svindelskandalen om regnskabsfusk på kæmpeværftet Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE