ShippingWatch

Schlumberger rammer plet i tredje kvartal

Olieleverandøren Schlumberger klarede sig som ventet på både top- og bundlinjen i tredje kvartal, mens selskabet sænkede forventningerne til investeringsniveauet for hele året.

Schlumberger, der er en af de største underleverandører til oliebranchen, klarede sig som ventet på både top- og bundlinjen tredje kvartal, mens selskabet sænkede forventningerne til investeringsniveauet for hele året.

Det viser regnskabet for tredje kvartal, der blev fremlagt fredag eftermiddag.

I kvartal landede omsætningen på 7,9 mia. dollar, og det var helt på linje med de estimater, der var indsamlet af Bloomberg News. Også den ordinære indtjening per aktie kom ud som ventet blandt analytikerne, da indtjeningen landede på 42 cent per aktie i perioden.

I forbindelse med regnskabet skar Schlumberger i sin forventning til investeringsniveauet, capex, for hele 2017, og det amerikanske selskab venter nu investeringer i niveauet 2,1 mia. dollars mod den tidligere udmelding på 2,2 mia. dollars.

Torsdag lukkede aktien 2,1 pct. lavere i 64,50 dollars forud for regnskabet.

Schlumberger køber op i norsk rigselskab

Schlumberger overvejer flere fyringer i Norge

Schlumberger skrumper fortsat

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere