ShippingWatch

Avis: Tidligere OW-formand må droppe bestyrelseskarriere

Den tidligere ØK-topchef og formand for det kollapsede OW Bunker, Niels Henrik Jensen, siger til Børsen, at hans korte tid i OW har været en "enorm belastning" for hans bestyrelseskarriere.

OW Bunkers endeligt har betydet afslutningen på bestyrelseskarrieren for Niels Henrik Jensen, der sad som formand i OW Bunker, da selskabet gik ned.

I et interview med Børsen siger den tidligere formand for blandt andet bestyrelsen i ØK, at hans formandsposter i bl.a. Gertsen & Olufsen, Pres-Vac og Atlas Incinerators nu er fortid.

"Den her sag har været en enorm belastning for mig. Jeg sad i en bestyrelse i få måneder, og det koster mig måske ti år med retssager efterfølgende," siger Niels Henrik Jensen til Børsen.

Han er som andre medlemmer af ledelsen i OW Bunker efter selskabets konkurs blevet stævnet med krav om erstatning.

Pludselig bankede det på døren hos OW...

OW Bunker får nye shippingfolk i bestyrelsen

OW Bunkers bestyrelse svarer igen: Vi er rystede

Forsiden lige nu

Her skal de danske rederiers kampe stå de næste år

Danske Rederier med adm. direktør Anne Steffensen i spidsen skal have såvel kendte som nye ønsker opfyldt, for at målene i den nye strategi kan opnås. ShippingWatch lister de kommende års udfordringer op her.

Ét ord har reduceret antallet af bestikkelsessager i Suez-kanalen

Med ret få midler er det på to år blevet muligt for rederierne at få deres skibe gennem Suez-kanalen uden at skulle betale lodserne for hjælp i form af f.eks. cigaretter. "En milepæl," lyder det fra antikorruptions-organisationen MACN, der står bag initiativet.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Interviews med topchefer i Maersk Line, Hamburg Süd og Hapag-Lloyd, tragisk ulykke på borerig, rederier under anklage for brud på udlændingeloven og et dramatisk formandsexit i Maskinmestrenes Forening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere