ShippingWatch

Avis: Tidligere OW-formand må droppe bestyrelseskarriere

Den tidligere ØK-topchef og formand for det kollapsede OW Bunker, Niels Henrik Jensen, siger til Børsen, at hans korte tid i OW har været en "enorm belastning" for hans bestyrelseskarriere.

OW Bunkers endeligt har betydet afslutningen på bestyrelseskarrieren for Niels Henrik Jensen, der sad som formand i OW Bunker, da selskabet gik ned.

I et interview med Børsen siger den tidligere formand for blandt andet bestyrelsen i ØK, at hans formandsposter i bl.a. Gertsen & Olufsen, Pres-Vac og Atlas Incinerators nu er fortid.

"Den her sag har været en enorm belastning for mig. Jeg sad i en bestyrelse i få måneder, og det koster mig måske ti år med retssager efterfølgende," siger Niels Henrik Jensen til Børsen.

Han er som andre medlemmer af ledelsen i OW Bunker efter selskabets konkurs blevet stævnet med krav om erstatning.

Pludselig bankede det på døren hos OW...

OW Bunker får nye shippingfolk i bestyrelsen

OW Bunkers bestyrelse svarer igen: Vi er rystede

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere