ShippingWatch

Wilh. Wilhelmsen sikrer ny lånefacilitet på 640 mio USD

Norske Wilhelmsen Maritime Services AS har sikret sig en ny femårig låneaftale på 640 mio. dollars, oplyser selskabet.

Wilhelmsen Maritime Services AS har indgået en ny femårig kreditfacilitet på 640 mio. dollars i en såkaldt klubaftale, der erstatter de eksisterende faciliteter. Det oplyser selskabet i en kortfattet meddelelse.

Den nye finansiering kommer, efter at shipping- og logistikselskab har indgået flere store aftaler. Senest med opkøbet af offshoreselskabet Norsea Group, som Wilh. Wilhelmsen i forvejen ejede 40 pct. af og hævede til 72 pct. for 545 mio. norske kr.

Wilhelmsen køber leverandør for milliarder

I foråret købte Wilh. Wilhelmsen leverandøren Drew Marine for 400 mio. dollars, hvilket er en af de største opkøb selskabets historie. Med opkøbet følger også 400 ansatte, som skal fortsætte i Wilhelmsen.

"Opkøbet giver en unik mulighed for at øge størrelsen og udbredelsen af vores marine-produktdivision," sagde CEO i Wilhelmsen, Thomas Wilhelmsen, i meddelelsen.

Wilhelmsen smider en halv milliard i Danbor-ejer

Tidligere topfolk i Wilhelmsen tiltalt for prisfusk i USA

Wilhelmsen opretter digitalt innovationscenter

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere