ShippingWatch

Norsk værft opsiger samtlige 150 ansatte

Et norsk værft planlægger at fyre samtlige af sine 150 ansatte, når ordrebogen er tom til april. Værftsdirektør lover dog at genansatte arbejderne, hvis situationen vender til det bedre.

Det norske værft Simek er løbet tør for ordrer og har valgt at opsige samtlige af sine 150 ansatte, når de sidste skib er leverede.

Det skriver erhvervsavisen E24, som henviser til en artikel i lokalmediet Avisen Agder.

"Vi arbejder på to skibe. Det ene leveres i midten af januar, og det andet ved påsketid. At fristille dem koster os for meget. Derfor bliver vi nødt til at at sige folk op. Men tager folk igen, så snart vi har noget at lave," siger adm. direktør Øyvind Iversen til Avisen Agder.

Simek-værftet har hjemme i Flekkefjord og bygger i øjeblikket to fiskebåde.

Sidste år måtte værftet ifølge E24 afskedige et større antal medarbejdere, hvoraf 100 dog blev genansat, da der igen var arbejde til dem.

Italienere tæt på aftale om franske STX

Hyundai Heavy bekræfter stor ordre fra Polaris

Samsung Heavy lander milliardordre på containerskibe

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere