ShippingWatch

Hyundai Heavy bekræfter stor ordre fra Polaris

Tørlastrederiet Polaris Shipping har bestilt 10 VLOC-skibe fra Hyundai Heavy Industries. Det bekræfter værftet over for et sydkoreansk medie. Ordren har option på yderligere fem skibe.

Det sydkoreanske værft Hyundai Heavy Industries bekræfter tirsdag, at det har vundet en stor ordre fra tørlastrederiet Polaris Shipping.

Ordren gælder i alt 10 VLOC-skibe, som bruges til at transportere malm. Prisen for skibene løber op i 800 mio. dollars - det svarer til fem mia. kr.

De vil blive leveret løbende frem mod 2021 og har en kapacitet på 325.000 dwt. Der er desuden option på yderligere fem skibe, skriver det sydkoreanske medie Pulse News.

Polaris Shipping har været i søgelyset siden april, hvor et af rederiets skibe Stellar Daisy sank. I alt 22 besætningsmedlemmer menes at have mistet livet i forliset af VLOC'eren, som var et ombygget tankskib.

Ligesom værftet Hyundai Heavy Industries er Polaris Shipping baseret i Sydkorea.

Medie: Polaris Shipping i milliardordre på tørlastgiganter

Stellar Daisy-ejere bestiller tre nye skibe

Søsterskibe til Stellar Daisy har også haft problemer

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere