ShippingWatch

Sydkorea vil bygge verdens største LNG-drevne skib

De sydkoreanske myndigheder vil med et pilotprojekt sætte gang i konstruktionen af verdens største skib, der skal sejle på den miljøvenlige naturgas LNG.

Den sydkoreanske regering lægger sig nu i selen for at udvikle skibe, der sejler på den flydende naturgas LNG, og dermed er mere miljøvenlige.

Med et nyt pilotprojekt vil myndighederne i samarbejde med industrien udvikle verdens største skib på 180.000 ton, som skal sejle på LNG. Det oplyser ministeriet for oceaner og fiskeri i en meddelelse ifølge Korea Herald.

Tilbage i januar lancerede regeringen en task force med lokale myndigheder for at udvikle den maritime sektor til at kunne håndtere bl.a. de nye krav til skibes udlending af svovl, som træder i kraft i 2020 globalt.

"Det pilotprogram er rettet mod at bygge verdens største LNG-drevet skib, som ventes at kunne bane vejen for relaterede industrier i landet," siger vice marineminister Kang Joon-suk i meddelelsen ifølge Korea Herald.

"Vi vil udvide støtten til LNG-drevne skibe for overordnet at hjælpe den maritime industri."

Toyota del af japansk milliardordre på miljøvenlige skibe

Forskere mener, røg fra skibe skaber voldsomme lyn

Lloyd's Register tester nye trends i shipping

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere