ShippingWatch

Samsung Heavy hyrer australsk sikkerhedsekspert

Sikkerheden skal forbedres på Samsung Heavy Industries' værfter, som i maj blev ramt af en dødsulykke, da en kran faldt. Derfor har koncernen ansat en australsk ekspert med fortid i ExxonMobil.

Den sydkoreanske værftsgruppe Samsung Heavy Industries har hyret en australsk ekspert, som skal forbedre sikkerheden i kølvandet på en dødsulykke i foråret.

Korea Times skriver, at selskabet har ansat Peter Hayward som ny sikkerhedsdirektør. Den 57-årige australier har en fortid i oliegiganten ExxonMobil samt flere andre energiselskaber.

"Vi har høje forventninger til Hayward, som vil forbedre vores arbejdssikkerhed markant," siger en talsperson til Korea Times.

"Vi vil fortsat gøre vores bedste for at holde vores værfter ulykkesfrie og sikre vores ansatte," lyder det fra selskabet.

Samsung Heavy Industries er et af Sydkoreas tre store skibsværfter. I maj blev gruppens værft i Geoje ramt af en dødsulykke, da en kran pludselig væltede. Seks mennesker blev dræbt, mens 20 blev såret.

Sydkoreansk ulykkesværft ramt af brand

Samsung Heavy genåbner ulykkesramt værft

Politiet ransager Samsung-værft efter dødsulykke

Seks døde i stor kranulykke på Samsung Heavy-værft

 

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere