ShippingWatch

Samsung Heavy hyrer australsk sikkerhedsekspert

Sikkerheden skal forbedres på Samsung Heavy Industries' værfter, som i maj blev ramt af en dødsulykke, da en kran faldt. Derfor har koncernen ansat en australsk ekspert med fortid i ExxonMobil.

Den sydkoreanske værftsgruppe Samsung Heavy Industries har hyret en australsk ekspert, som skal forbedre sikkerheden i kølvandet på en dødsulykke i foråret.

Korea Times skriver, at selskabet har ansat Peter Hayward som ny sikkerhedsdirektør. Den 57-årige australier har en fortid i oliegiganten ExxonMobil samt flere andre energiselskaber.

"Vi har høje forventninger til Hayward, som vil forbedre vores arbejdssikkerhed markant," siger en talsperson til Korea Times.

"Vi vil fortsat gøre vores bedste for at holde vores værfter ulykkesfrie og sikre vores ansatte," lyder det fra selskabet.

Samsung Heavy Industries er et af Sydkoreas tre store skibsværfter. I maj blev gruppens værft i Geoje ramt af en dødsulykke, da en kran pludselig væltede. Seks mennesker blev dræbt, mens 20 blev såret.

Sydkoreansk ulykkesværft ramt af brand

Samsung Heavy genåbner ulykkesramt værft

Politiet ransager Samsung-værft efter dødsulykke

Seks døde i stor kranulykke på Samsung Heavy-værft

 

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere