ShippingWatch

Medie: Saudisk børsnotering kan blive forsinket

Saudi-Arabien vil muligvis udskyde den stort anlagte børsnotering af olieselskabet Saudi Aramco, siger kilder tæt på processen til Bloomberg. Børsplaner er på sporet, lyder det fra selskabet.

Saudi-Arabien arbejder efter sigende på de indre linjer på en beredskabsplan for en mulig forsinkelse af den stort anlagte børsnotering af det statsejede olieselskab Saudi Aramco, siger kilder tæt på processen til Bloomberg.

Det, der bliver kaldt verdens største børsnotering, kan blive skudt til et par måneder ind i 2019, lyder det. En notering i anden halvdel af 2018 ser ud til at blive for tæt på.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 14 dage

I et svar til Bloomberg siger Saudi Aramco, at planerne for en børsnotering er på sporet. Selskabet giver dog ingen tidsramme. Indtil videre har Saudi-Arabien ikke meldt ud, hvor man vil sælge aktierne i olieselskabet ud over på børsen i Riyadh.

Men det er planen, at olieselskabet skal noteres på flere udenlandske børser også, formentlig London eller New York.

Reuters: Aramcos børsnotering kan blive i London

Saudi Aramcos børsplaner møder kritik i London

Saudi-Arabien vil lave samarbejde med oliegiganter før børsnotering

Forsiden lige nu

Diana Containerships mindsker underskud

Den græske skibsejer Diana Containerships kom ud af årets tredje kvartal med et markant mindre underskud end sidste år. Omsætningen dykkede en smule efter salg af skibe i løbet af året.

Maersk Lines opkøb af Hamburg Süd hæmmes af myndigheder

Krav fra myndigheder i Kina og EU har gjort vilkårene sværere for Maersk Line ved opkøbet af Hamburg Süd, mener tidligere Maersk-chef i Latinamerika, Michael Kaasner Kristiansen. Amerikanske Sealand kan blive en joker i det nye Maersk.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Tyske topbanker skruer op for udsalg i shipping

Mens den tyske banksektor er fanget med op mod 100 mia. dollars i gæld til shipping, tager flere tyske banker nye ideer i brug for at komme af med de tunge udlån til industrien, skriver Reuters.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere