ShippingWatch

Harvey presser olieprisen op

De høje priser på oliemarkedet fastholdes fredag morgen, hvor den amerikanske olieindustri er ramt af eftervirkningerne af orkanen Harvey.

Fredag morgen fastholdes de høje priser på oliemarkedet fastholdes, hvor den amerikanske olieindustri er ramt af eftervirkningerne af orkanen Harvey.

Den tropiske orkan vil ifølge Reuters lukke USA's største raffinaderi, Port Arthur i Texas, i op til to uger på grund af de reparationer, der er nødvendige efter stormen.

Det gav sent torsdag en markant stigning i oliepriserne.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 14 dage

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster fredag morgen 52,75 dollar mod 52,25 dollar torsdag eftermiddag. Den amerikanske WTI-olie handles samtidig i 47,00 dollar mod 47,20 dollar torsdag eftermiddag.

Guld og ædelmetaller følger udviklingen i renten på de amerikanske statspapirer og dollarkursen.

En ounce guld står fredag morgen i 1320 dollar mod 1317 dollar torsdag eftermiddag.

På markedet for industrimetaller stiger kobberprisen fredag morgen til 6833 dollar per ton fra 6779 dollar torsdag eftermiddag.

Amerikanske oliepriser er på vej mod værste måned i et år efter Harvey

Harvey får benzineksporten fra Europa til at stige

Orkanen Harvey sender rater i produkttank til vejrs

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere