ShippingWatch

Fire omkommet efter eksplosion på sydkoreansk værft

Fire medarbejdere på det sydkoreanske værft STX blev søndag slået ihjel i en stor eksplosion under arbejdet på et tankskib, skriver lokale medier.

Søndag lige før middag blev fire ansatte på det sydkoreanske værft STX Offshore and Shipbulding slået ihjel af en eksplosion på arbejdspladsen.

De fire ofre, der var ansat hos en underleverandør til værftet, var i gang med at male en tank inde i et 74.000 ton stor olietanker, som var ved at blive bygget på værftet, da ulykken skete, forklarede brandmænd på stedet, ifølge The Korea Times.

"Jeg hørte et brag og vendte mig med det samme for at se efter. Og der så jeg røg komme ud af skibet," siger en ansat på værftet med efternavnet Woo, der arbejdede 20 minutter fra ulykkesstedet.

"Røgen blev ved med at komme ud i omkring 20-30 minutter," forklarer han til mediet.

Det er langt fra første gang, at ansatte på værfterne mister livet i ulykker. I maj blev seks mennesker slået ihjel og mere end 20 såret, da en kran kollapsede på Samsung-værftet.

Politiet ransager Samsung-værft efter dødsulykke

Seks døde i stor kranulykke på Samsung Heavy-værft

Ulykke lukker brasiliansk tørlasthavn

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere