ShippingWatch

Ibia roser straf til bunkerselskab i Singapore

Bunker-sammenslutningen Ibia roser Singapores havnemyndigheder for at suspendere svindlere fra den store bunkerhavn og arbejder sammen med spillere i Singapore videre på at lukke huller for bunkersnyd.

Det er godt nyt for industrien, når havnemyndighederne i Singapore, MPA, suspenderer bunkerselskaber, der ændrer på de systemer, som skal sikre den rette levering, når der tankes bunker i havnen.

Ibia er overbevist om, at MPA vil fortsætte med at straffe og modvirke uregelmæssigheder i området"

Ibia i en meddelelse
Som det for nylig skete med Panoil Petroleum, der blev frataget sin licens som bunkerleverandør i den store bunkerhavn, fordi der var blevet pillet ved selskabets masseflowmetre, som bruges til at kontrollere, at skibene får den aftalte mængde brændstof.

"Ibia er overbevist om, at MPA vil fortsætte med at straffe og modvirke uregelmæssigheder i området, så Singapores ry som en af verdens ledende og mest pålidelige bunkerhavne," skriver organisationen i en meddelelse.

 

Men MPA kan ikke sikre rederier og leverandører af bunker fuldstændig. Når brændstoffet skal transporteres fra olieterminaler i Singapore og til bunkertankskibe, kan der være variationer i mængden af volumen. Og det falder uden for MPA's jurisdiktion, skriver Ibia.

"Bunkertankskibene skal acceptere den leverede volumen, som terminalerne har registreret, og Ibia har fået at vide, at skibe udstyret med masseflowmetre har oplevet uoverensstemmelser, som er ufordelagtige for operatørerne af bunkerskibe."

Derfor samarbejder Ibia nu med flere forskellige aktører i industrien om at lukke det "betydelige smuthul" i Singapore, skriver organisationen.

Bunkerselskab mister licens efter mistanke om snyd

Ny bunkerformand opfordrer branchen til at afsløre fusk

Næsten halvdelen af Singapores bunkerpramme klar til kontrol

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere