ShippingWatch

Samsung Heavy leverer sorte tal i andet kvartal

Besparelser på omkostningerne sikrer overskud i andet kvartal for værftet, som må notere faldende salgsindtægter i perioden, skriver sydkoreansk medie.

Det sydkoreanske storværft Samsung Heavy Industries er lykkedes med at levere et overskud i årets andet kvartal, og det er besparelser på omkostningerne, der giver de sorte tal på bundlinjen, skriver Korea Herald.

Nettooverskuddet ramte i perioden 23 mia. won, svarende til 20,5 mio. dollars, mens det sidste år blev til et tab på 212 mia. won (178,6 mio. dollars) i andet kvartal. At det er besparelser, der sikrer overskuddet, giver salgsindtægterne også et praj om. De dykkede i perioden med 15,5 pct. til 2,29 billiarder won (ca. 2,6 mia. dollars).

Den sydkoreanske værftsindustri har været særdeles presset i de sidste år, og staten har i flere omgange måttet træde til for at give redningspakker.

2017 har dog indtil videre indikeret en bedring for værfternes ordrebøger, hvor Samsung Heavy ligesom Hyundai Heavy Industries og DSME har meldt om flere ordrer i år sammenlignet med et svært 2016.

Sydkoreansk storværft løfter ordrebogen markant

Samsung Heavy tæt på ny milliardordre

Samsung Heavy vinder milliardordre fra italiensk selskab

Forsiden lige nu

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere