ShippingWatch

Olieprisen tager et dyk efter nyhed om stor Opec-produktion

Olieprisen har fredag taget en pludselig nedtur efter nyheden om, at denne måneds produktion hos oliekartellet Opec bliver den største i indeværende år.

Olieprisen har fredag taget en pludselig nedtur efter nyheden om, at denne måneds produktion hos oliekartellet Opec bliver den største i indeværende år.

Fra at der lidt over middag skulle omkring 49,57 dollars til at købe en tønde af den europæiske referenceolie, Brent, skal der ud på eftermiddagen 48,89 dollars til at købe samme mængde olie.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 14 dage

Ifølge Bloomberg News ventes produktionen hos Opec-medlemmerne at runde 33 mio. tønder per dag i juli, hvilket er 600.000 tønder mere om dagen end gennemsnittet i første halvår.

Nyheden kan øge den i forvejen tilstedeværende skepsis i markedet omkring effektiviteten af Opec-medlemmernes nedskæringer på produktionssiden, bemærker Bloomberg News.

Røkke-selskaber faldt med 2,8 mia norske kr

Olieselskaber slår sig sammen og satser på norsk sokkel

Aker BP hæver barren i andet kvartal

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere