ShippingWatch

Sydkoreansk storværft løfter ordrebogen markant

Skibsværftet Hyundai Heavy Industries sætter nu tal på fremgangen i 2017, som har været markant bedre end rædselsåret 2016.

2017 har indtil videre været et markant bedre år for de sydkoreanske skibsværfter.

Landets tre storværfter, Samsung Heavy Industries, Hyundai Heavy Industries og DSME, har alle meldt om flere ordrer i år sammenlignet med sidste års ørkenvandring. Nu sætter Hyundai Heavy så tal på fremgangen.

Ved udgangen af andet kvartal voksede værftets ordrebog med 1,65 mia. dollars. Det er en fremgang på 67 pct. i forhold til samme periode af 2016.

For årets første seks måneder lyder ordrebogen på 2,25 mia. dollars, hvilket er en stigning på 15,9 pct. Det skriver flere lokale medier.

Tidligere på ugen oplyste Samsung Heavy Industries, at man er tæt på at lukke en ny milliardkontrakt.

Samsung Heavy tæt på ny milliardordre

Sydkoreas værfter forventer at ordrefesten fortsætter

Sydkoreas værfter holder førerposition på global ordrebog

Forsiden lige nu

Olieindustrien skrotter rekordmange rigge

Der blev sendt flere dybvands-rigge til ophugning i tredje kvartal i år end nogensinde før, og det tyder på et marked, der nok aldrig helt kommer sig. Det skriver Bloomberg.

Fondene sidder tungt på toppen af dansk shipping

Dansk erhvervsliv er generelt ejet af fonde og familier, og shippingindustrien er ingen undtagelse. ShippingWatch undersøger hvor overskuddene bliver kanaliseret hen. Og hvad fondene gør, hvis de maritime virksomheder giver underskud. Eller virksomheden bliver solgt.

Salget vokser i schweizisk DSV-konkurrent

Omsætningen vokser i schweiziske Panalpina, som konkurrerer med den danske logistikkoncern DSV. Til gengæld falder driftsindtjeningen, viser regnskabet for tredje kvartal.

Vitol er bekymret over kurdisk konflikt

Der er en risiko for, at eksporten bliver ramt af konflikten i det nordlige Irak, hvor den irakiske hær har overtaget en række oliefelter i Kirkuk-regionen. Det siger Vitoals topchef til Financial Times.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere