ShippingWatch

Boskalis vinder millionkontrakt med svensk havn

Hollandske Boskalis skal bygge en kaj i den nye container- og roro-havn i Stockholm, som netop nu er i færd med at blive bygget. Kontrakten løber op i 60 mio. euro, oplyser Boskalis.

Den hollandske koncern Boskalis har vundet en millionkontrakt med Ports of Stockholm i Sverige.

Hollænderne, der mest er kendt for sine slæbebådsaktiviteter, skal bygge en kaj til den kommende havn Stockholm Norvik Port, som er i færd med at blive bygget.

Kontrakten løber op i 60 mio. euro, og byggearbejdet ventes at stå færdigt i 2020. Herefter vil havnen have en ny kaj med en længde på 1100 meter og en dybde på mellem 16,5 og 10,5 meter.

Stockholm Norvik Port specialiserer sig i container og roro-trafik.

Boskalis vandt i april en lignende kontrakt, der gælder udvidelse af en containerhavn i Indien.

Boskalis skal fyre 230 på hovedkontoret

Boskalis vinder milliardkontrakt på udvidelse af containerhavn

Boskalis' CEO: 2016 var en ekstrem overgang

Forsiden lige nu

Olieindustrien skrotter rekordmange rigge

Der blev sendt flere dybvands-rigge til ophugning i tredje kvartal i år end nogensinde før, og det tyder på et marked, der nok aldrig helt kommer sig. Det skriver Bloomberg.

Fondene sidder tungt på toppen af dansk shipping

Dansk erhvervsliv er generelt ejet af fonde og familier, og shippingindustrien er ingen undtagelse. ShippingWatch undersøger hvor overskuddene bliver kanaliseret hen. Og hvad fondene gør, hvis de maritime virksomheder giver underskud. Eller virksomheden bliver solgt.

Salget vokser i schweizisk DSV-konkurrent

Omsætningen vokser i schweiziske Panalpina, som konkurrerer med den danske logistikkoncern DSV. Til gengæld falder driftsindtjeningen, viser regnskabet for tredje kvartal.

Vitol er bekymret over kurdisk konflikt

Der er en risiko for, at eksporten bliver ramt af konflikten i det nordlige Irak, hvor den irakiske hær har overtaget en række oliefelter i Kirkuk-regionen. Det siger Vitoals topchef til Financial Times.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere