ShippingWatch

Blue Water fortsætter Kazakhstan-eventyr med millionkontrakt

Blue Water har igen fået en kontrakt med oliekonsortiet TCO i Kazakhstan. Ordren på 50 mio. dollars kommer i forlængelse af kontrakter til en værdi af i alt 5 mia. kr.

En ny ordre har nået Esbjerg-selskabet Blue Water Shipping fra Kazakhstan.

Selskabet skal levere seks slæbebåde til at arbejde med laster af projektgods på en kanal på 75 kilometer, der leder ind til byen Prorva.

Den nye ordre har en værdi på 50 mio. dollars, og dermed bliver der ved med at komme ordrer fra oliekonsortiet TCO, som Blue Water Shipping i forvejen har aftaler for 5 mia. kr. med.

"Vi er stolte over at have fået tildelt denne kontrakt, og i Caspian Offshore Construction har vi fundet en solid og erfaren partner. Vi ser frem til samarbejdet, og vi ved, at slæbebådene er en meget vigtig del af hele logistikken i Prorva," udtaler Claus V. Laursen, Blue Waters direktør for TCO Future Growth-projektet.

De seks slæbebåde skal være nybygninger, som bliver leveret fra Damen i Holland i begyndelsen af 2018.

Blue Water sikrer sig trecifret mio-kontrakt

Blue Water Shippings indtjening på vej op

"Jeg var ikke helt tilfreds, så jeg tog et år mere"

Forsiden lige nu

Diana Containerships mindsker underskud

Den græske skibsejer Diana Containerships kom ud af årets tredje kvartal med et markant mindre underskud end sidste år. Omsætningen dykkede en smule efter salg af skibe i løbet af året.

Maersk Lines opkøb af Hamburg Süd hæmmes af myndigheder

Krav fra myndigheder i Kina og EU har gjort vilkårene sværere for Maersk Line ved opkøbet af Hamburg Süd, mener tidligere Maersk-chef i Latinamerika, Michael Kaasner Kristiansen. Amerikanske Sealand kan blive en joker i det nye Maersk.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Tyske topbanker skruer op for udsalg i shipping

Mens den tyske banksektor er fanget med op mod 100 mia. dollars i gæld til shipping, tager flere tyske banker nye ideer i brug for at komme af med de tunge udlån til industrien, skriver Reuters.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere