ShippingWatch

Sydkoreansk ulykkesværft ramt af brand

Samsung Heavy Industries' værft i byen Geoje blev onsdag ramt af en brand, der dog hurtigt blev slukket. Der er tale om det samme værft, hvor seks personer mistede livet i en kranulykke i maj.

Ulykken skete 1. maj, da to kraner kolliderede og faldt ned over en platform, som var i færd med at blive bygget på et værft i byen Geoje.

Der opstod onsdag på Samsung Heavy Industries skibsværft i den sydkoreanske by Geoje.

Branden begyndte i et aircondition-anlæg lidt over klokken ti lokal tid, men blev slukket cirka en halv time senere. Ingen er kommet til skade, skriver flere medier, herunder Yonhap News.

Der er tale om det samme værft, som for nyligt blev ramt af en dødsulykke, da to kraner stødte sammen. I alt seks personer døde, mens yderligere 25 blev såret i ulykken.

Værftet har været lukket siden ulykken 1. maj, men blev genåbnet lidt over en uge senere.

Det sydkoreanske politi har to gange ransaget virksomheden for at få adgang til sikkerhedsmanualer og arbejdsbøger. Det sker blandt andet for at undersøge, om det var et kommunikationsbrist, som førte til dødsulykken.

Samsung Heavy Industries er det ene af Sydkoreas tre store skibsværfter. De resterende to er Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering og Hyundai Heavy Industries.

Samsung Heavy genåbner ulykkesramt værft

Politiet ransager Samsung-værft efter dødsulykke

Seks døde i stor kranulykke på Samsung Heavy-værft

Forsiden lige nu

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere