ShippingWatch

Løsladt OW Bunker-chef jagter millionerstatning

De italienske anklagemyndigheder har ifølge Børsen droppet sigtelsen af tidligere OW Bunker-chef Lars Bohn i en mafiarelateret-sag om svindel med olieleverancer. Nu kræver han erstatning.

Den tidligere svindelmistænkte OW Bunker-chef Lars Bohn vil nu kræve et millionbeløb i erstatning for uberettiget fængsling og tabt arbejdsfortjeneste, skriver Børsen.

Kravet kommer efter, at de italienske anklagemyndigheder netop har droppet sigtelsen af Lars Bohn i en sag, hvor han som tidligere chef for OW Bunkers salg af olie til globale offentlige kunder var mistænkt for at have svindlet med fiktive olieleverancer for 55 mio. kr. til Italiens flåde. En af de hovedmistænkte var tilknyttet den italienske mafia.

Da de italienske myndigheder i 2014 bad det danske Bagmandspoliti om, at Lars Bohn blev varetægtsfængslet, blev han sat bag tremmer og løsladt efter et halvt år.

"Vi kommer til at kræve et millionbeløb i erstatning. Ikke blot for tort for uberettiget fængsling, men også for den tabte arbejdsfortjeneste," siger Lars Bohns advokat Niels Henrik Kromann til Børsen.

Ex-chef i OW Bunker er blevet løsladt

Svindelmistænkt OW-chef har nyt oliejob på hånden

OW Bunker-chef håber på Højesteret

 

Forsiden lige nu

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere