ShippingWatch

Formand lover flere besparelser på sydkoreansk værft

Samsung Heavy Industries vil spare endnu mere for at bevare sin konkurrenceevne. Det lovede værftets bestyrelsesformand på et møde med aktionærerne i denne uge, skriver Yonhap News.

Formanden for Samsung Heavy Industries lover, at der vil blive skåret endnu mere ned på omkostningerne på det sydkoreanske skibsværft.

Selskabet har allerede sagt farvel til et stort antal medarbejdere for at klare sig igennem den krise, som har ramt de tre store værfter i Sydkorea det seneste år.

Men der er flere besparelser på vej, lover Park Dae-young, bestyrelsesformand i Samsung Heavy Industries.

"Vi bliver nødt til at tage yderligere skridt for at sikre vores konkurrenceevne og øge profitten," sagde formanden ifølge Yonhap News på et aktionærmøde i denne uge.

Mens Samsung Heavy er klar til nedskæringer, så gør Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) også klar til at svinge sparekniven.

Daewoo-værftet står over for at modtage endnu en gigantisk redningspakke fra staten, som denne gang indebærer, at værftet skal skære 25 pct. af sine personaleomkostninger og sige farvel til 1.000 medarbejdere.

Medie: Daewoo-ansatte er klar til at gå ned i løn

DSME kan få endnu en milliarddyr redningspakke

Sydkoreansk storværft får grønt lys til opsplitning

Forsiden lige nu

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere