ShippingWatch

Olien falder efter udmelding fra Iran

Olieprisen falder mandag i forbindelse med, at Iran har meldt ud, at man vil hæve produktionen. Det skriver Bloomberg News.

Mandag falder olieprisen i forbindelse med, at Iran har meldt ud, at man vil hæve produktionen. Det skriver Bloomberg News.

Landet vil hæve produktionen af olie med omkring en tredjedel til 4 millioner tønder om dagen, inden man overhovedet vil begynde på samtaler om at fastfryse produktionen. Det skriver Iranian Students News Agencies, som citerer den iranske olieminister Bijan Namdar Zanganeh, ifølge Bloomberg News.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

Iran holder fast ved planerne om at sætte produktionen op for at genvinde noget af det tabte i forbindelse med den handelsembargo, som landet har været ramt af. Sanktionerne blev hævet i januar i år.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster mandag eftermiddag 39,33 dollars mod 40,15 dollars fredag eftermiddag.

Den amerikanske WTI-olie handles samtidig i 37,30 dollars mod 38,35 dollars fredag eftermiddag.

 

IEA: Det værste er ikke nødvendigvis overstået

DNB Markets: Flydende olielagre i rekordniveau

Ny rapport: Nedturen sluger 50.000 norske oliejob

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere