ShippingWatch

Tidligere DSV-manager i spidsen for nyt Tschudi-kontor

Tschudi åbner nyt kontor i Gøteborg, hvor den tidligere Branch Manager i DSV Project Göteborg Mads Olsen nu skal udfylde rollen som landechef.

Den 15. februar 2016 slår Tschudi Project Transport AS dørene op til et nyt kontor i havneområdet Lilla Bommen i Göteborg, Sverige. Med kontoret i Sverige lukker virksomheden det geografiske hul, som har været mellem kontorerne i Danmark, Norge, Finland og Estland. Og det skal gerne komme kunderne til gode, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Med kontoret i Göteborg står vi endnu stærkere, når vi køber ind på det svenske marked. Derudover giver det os mulighed for at yde en bedre service for vores svenske kunder og oftere imødekomme ønsket om at mødes ansigt-til-ansigt, som mange af vores transportopgaver kræver," siger Thomas Vestergaard, der er adm. direktør i Tschudi Project Transports AS, i meddelelsen.

Han peger på, at udvidelsen også giver Tschudi en fordel, når det kommer til forhandlingssituationen:

"Ligesom det kan være en fordel at tale jysk til en jyde, når du laver en handel, så giver det os et forspring fra konkurrenterne at have en svensk ansat på posten til at klare forhandlingerne i det svenske."

Tschudi Project Transports AS åbnede i 2014 kontorer i Drammen, Norge og Aarhus, Danmark. Sverige var det næste naturlige skridt, men formodentligt ikke det sidste, lyder det fra selskabet.

"Vi er en lille spiller med ambitiøse planer både på det danske og internationale marked, og vi slår ofte de store på opløbsstrækningen, når der skal løses større, komplekse transportopgaver. Det vil vi også fortsætte med at gøre i fremtiden, udvidelsen til Sverige er et vigtigt skridt i den retning," siger Thomas Vestergaard.

Senere på året inviterer Tschudis landechef for Sverige, Mads Olsen, og hans team til åbent hus på kontoret i Göteborg. Mads Olsen kommer fra et job som Branch Manager i DSV Projects Göteborg

"Jeg ser virkelig frem til at komme i gang hos Tschudi. Det er nogle store og spændende projekter, de håndterer, og så arbejder de efter de samme værdier, som jeg selv bygger mit arbejdet op omkring, nemlig at kunden er i højsædet," siger udtaler Mads Olsen.

Tschudi lægger afstand til trusselsbillede i Nordnorge

Unifeeder opkøber norske Tschudi Lines

Gøteborg Havn indstiller sig på nyt vækstniveau

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere