ShippingWatch

Medie: DSV's integration af UTI vil tage 2-3 år

Intergrationen af DSV's amerikanske opkøb, logistikvirksomheden UTI, kommer til at tage nogle år, siger topchef til Børsen.

DSV's administrerende direktør, Jens Bjørn Andersen, siger til Børsen, at integrationen af nykøbet UTI Worldwide formentlig vil tage to-tre år, efter at de sydafrikanske myndigheder onsdag gav grønt lys til DSV's opkøb af UTI og dermed fjernede den sidste sten på vejen for handlen, der løber op i 9 milliarder kroner.

DSV's topchef, Jens Bjørn Andersen, fortæller til avisen, at DSV vil offentliggøre flere informationer i årsrapporten 10. februar, men at tidligere opkøb har vist, at integrationsprocessen tager to til tre år. Fokus vil fremadrettet være på integrationen af UTI, men Jens Bjørn Andersen ser det desuden som en god ide at deltage i konsolideringen af DSV's branche.

"Det vil nok være en anelse for tidligt at begynde at udtale sig om nye opkøb, men helt generelt kan jeg sige, at vores industri er utroligt fragmenteret. Nu bliver vi verdens fjerdestørste logistikkoncern, men vi sidder stadig kun på 2-3 pct. af det samlede marked," siger han til Børsen.

 

DSV lander sidste godkendelse af amerikansk opkøb

DSV-direktør: Vi skal på landkortet i Asien

Nordea: DSV kan være interessant for Maersk

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere