ShippingWatch

Dansk producent af inventar går efter krydstogtskibe

Danske Deko, der producerer patenterede vægge og døre til især byggeri, har udviklet systemer til bl.a. krydstogtskibe, som præsenteres på stor skibsmesse i Kina.

Den danske producent af inventar til erhvervsbyggeri, Deko, vil benytte en stor international skibsmesse i Kina til at komme ind i shippingindustrien. Målgruppen er især de store krydstogtskibe og færger på patenterede glasvægge og døre, der ifølge Deko kan spare både vægt og penge, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den danske virksomhed har i dag eksport til 50 lande verden over af produkter til brug i primært byggerier for erhvervslivet og den offentlige sektor.

Deko præsenterer for første gang sine nye Ocean produkter offentligt i begyndelsen af december, hvor virksomheden deltager med egen stand på Asiens vigtigste skibsmesse, Marintech 2015, i Shanghai.

Deko har samarbejdet med Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) for at kunne opfylde de internationale normer for sikre byggeelementer til skibe.

Knud E. Hansen udfordrer krydstogtindustri med nyt design

Laveste antal krydstogtskibe i fem år

 

Forsiden lige nu

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Lavaretus i vildrede efter masseflugt af medarbejdere

Det landede som en bombe hos stifterne af Lavaretus, at hele Københavner-kontoret har sagt op for at starte hos konkurrenten. Ifølge ShippingWatchs kilder er vildreden så stor, at der ikke kommer en hurtig afklaring på fremtiden. Maersk forholder sig roligt som kunde.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere