ShippingWatch

ShipServ åbner kontor i Singapore

ShipServ med danske Paul Østergaard i spidsen som både grundlægger og CEO, forventer en omsætning på rundt regnet tre milliarder dollars i 2015 på sin markedsplads. Nu etablerer virksomheden sig i Singapore.

Virksomheden ShipServ, en digital markedsplads for købere og sælgere af marineudstyr blandt redere, managers, værfter m.fl., åbner kontor i Singapore. Det skriver ShipServ i en pressemeddelelse.

Virksomheden har i dag 4.000 singaporianske leverandører i sin database med kunder som Keppel Shipyard, Thome Shipmanagement og MOL i det sydøstasiatiske shippingcenter. I alt har ShipServ 58.000 leverandører i over 100 lande i sin handelsplatform.

ShipServ, der i forvejen er repræsenteret i bl.a. København, London, Hongkong og USA, forventer i 2015 en omsætning på ca tre milliarder dollars på sin markedsplads.

Ifølge Kim Skaarup, COO i ShipServ, er målsætningen med etableringen i Singapore at forøge kundebasen i hele regionen.

ShipServ blev etableret i 1999 af Paul Østergaard, der har en baggrund fra J. Lauritzen og Boston Consulting Group.

Seamall døjer med gammelt etablerings-underskud

Danske Maritime: Vi står foran vækstboom

 

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere