ShippingWatch

ShipServ åbner kontor i Singapore

ShipServ med danske Paul Østergaard i spidsen som både grundlægger og CEO, forventer en omsætning på rundt regnet tre milliarder dollars i 2015 på sin markedsplads. Nu etablerer virksomheden sig i Singapore.

Virksomheden ShipServ, en digital markedsplads for købere og sælgere af marineudstyr blandt redere, managers, værfter m.fl., åbner kontor i Singapore. Det skriver ShipServ i en pressemeddelelse.

Virksomheden har i dag 4.000 singaporianske leverandører i sin database med kunder som Keppel Shipyard, Thome Shipmanagement og MOL i det sydøstasiatiske shippingcenter. I alt har ShipServ 58.000 leverandører i over 100 lande i sin handelsplatform.

ShipServ, der i forvejen er repræsenteret i bl.a. København, London, Hongkong og USA, forventer i 2015 en omsætning på ca tre milliarder dollars på sin markedsplads.

Ifølge Kim Skaarup, COO i ShipServ, er målsætningen med etableringen i Singapore at forøge kundebasen i hele regionen.

ShipServ blev etableret i 1999 af Paul Østergaard, der har en baggrund fra J. Lauritzen og Boston Consulting Group.

Seamall døjer med gammelt etablerings-underskud

Danske Maritime: Vi står foran vækstboom

 

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere