ShippingWatch

OW Bunker får nye shippingfolk i bestyrelsen

Forud for børsnoteringen har OW Bunker, der er verdens største bunkerselskab sammensat en ny bestyrelse. Den består blandt andet af en række topfolk fra shippingbranchen.

Inden l.ænge ventes det Aalborg-baserede OW Bunker at blive noteret på den københavnske fondsbørs, og for at det bliver så stor en succes som muligt, har virksomheden indsat en ny bestyrelse, der kan blandt andet kan promovere de kommende aktier i selsksabet, skriver Børsen.

Formand for bestyrelsen bliver ifølge avisen Niels Henrik Jensen, adm. direktør i Det Østasiatiske Kompagni, og derudover kommer Kurt K. Larsen fra DSV ind i bestyrelsen sammen med Tom Behrens-Sørensen, der tidligere har været direktør for Maersk i Asien.

"Der er flere overordnede fællestræk mellem DSV og OW Bunker, bl.a. fordi DSV også er påvirket af udviklingen i olieprisen. Jeg har været med til at få DSV til at vokse både organisk og via opkøb, og jeg ser frem til at gøre noget af det samme i O.W. Bunker," siger 68-årige Kurt K. Larsen til Børsen

Danske Bank-direktør Jakob Brogaard, der også har været formand for Finansiel Stabilitet, kommer også til at sidde i bestyrelsen, ligesom ejerne af O.W. Bunker, kapitalfonden Altor, får to personer placeret ved det store bord.

OW Bunker leverer vækst i 2013 på 20 procent

OW Bunker indgår låneaftale på 700 mio USD

Øget behov for MGO får Aalborg-selskab til at udvide

 

 

Forsiden lige nu

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere