ShippingWatch

Rusland og Opec rygtes tæt på forlænget produktionsloft

Det nærmer sig angiveligt, at Rusland og Opec-landene er enige om at forlænge den gældende aftale om produktionsloft. Det skriver Bloomberg News med henvisning til anonyme kilder.

Rusland og Opec-landene er angiveligt ved at nærme sig en aftale om at forlænge den gældende aftale om produktionsloft. Det skriver Bloomberg News med henvisning til anonyme kilder.

Olieeksportørerne indgik aftalen for at sætte et loft over udbuddet af olie på verdensmarkedet og dermed hæve prisen. Den strategi har fungeret, og nu kan en forlængelse af aftalen - der udløber til marts 2018 - være på vej.

I hvert fald er de to parter enige om de store linjer i en ny aftale, skriver Bloomberg News med henvisning til oplysninger fra kilderne. De nærmere detaljer mangler dog stadig at falde på plads.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 14 dage

Rusland skubber angiveligt på for at få et fleksibelt loft, der kan justeres efter markedsforholdene.

Opec-landene mødes næste uge i Wien, og målet med forhandlingerne er ifølge Bloomberg News at få aftalen på plads, så den kan offentliggøres ved den lejlighed.

Prisen på nordsøolie, Brent, er steget med 0,05 dollars til 63,72 dollars per tønde oven på meldingerne fra nyhedsbureauet.

Storbank tror på oliepris under 50 dollars om to år

Iraks eksport af olie nærmer sig rekord inden afgørende møde

 

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere