ShippingWatch

Skibsdesigner satser på nyt marked

Den danske skibsdesign-virksomhed Knud E. Hansen har lavet en ny forretningsenhed, der udelukkende skal arbejde med luft, varme og aircondition ombord på skibe.

Model af isbryder fra Knud E. Hansen

Varme, ventilation og airconditioning eller med den engelske forkortelse HVAC er det forretningsområde, som den danske skibsdesignvirksomhed Knud E. Hansen vil fokusere på i fremtiden.

Knud E. Hansen har oprettet en ny forretningsenhed, Marine HVAC Design, som vil arbejde med forskellige løsninger inden for området til skibe.

"I løbet af de seneste ti år er vi vokset og har udviklet os til at blive en af de største afdelinger i selskabet. Dog selv med mere end 30 års erfaring har vores salgsindsats ikke matchet vores tilstedeværelse i markedet. Noget skulle ændres," lyder det fra general manager i Marine HVAC Design Stéphane Geslin i en meddelelse.

Finn Wollesen, direktør for Knud E. Hansen, oplyser til ShippingWatch, at den nye forretningsenhed pt. har 15 ansatte, og at planen er at udvide til det dobbelte.

Værftsgruppe åbner afdeling i Houston

Verdens største krydstogtskib på jomfrurejse i Middelhavet

Dansk producent af inventar går efter krydstogtskibe

Forsiden lige nu

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Lavaretus i vildrede efter masseflugt af medarbejdere

Det landede som en bombe hos stifterne af Lavaretus, at hele Københavner-kontoret har sagt op for at starte hos konkurrenten. Ifølge ShippingWatchs kilder er vildreden så stor, at der ikke kommer en hurtig afklaring på fremtiden. Maersk forholder sig roligt som kunde.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere