ShippingWatch

Daewoo holder fast i overskuddet i tredje kvartal

Det lykkedes den sydkoreanske værftsgigant DSME at holde sig i plus i tredje kvartal, skriver nyhedsbureauet Yonhap. Værftet har det markant bedre end sidste år efter en redningspakke fra den sydkoreanske regering i foråret.

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering - DSME - har i tredje kvartal holdt fast i den positive udvikling med overskud, som værftet har oplevet i år.

Sidste år var DSME præget af krisen i industrien og den derfor lave ordreindgang til værftsgruppen, som betød markante undskud for selskabet. Det har imidlertid set meget bedre ud i år, fordi den sydkoreanske regering tidligere på året kom værfterne i landet til hjælp med redningspakker.

Redningspakken alene til DSME lød på 6,7 billioner won.

Ifølge nyhedsbureauet Yonhap kom værftsgruppen ud af tredje kvartal med et overskud på 47,5 mia. won svarende til 42,6 mio. dollars. Det var en markant forbedring i forhold til et underskud på 284 mia. won året før.

DSME havde i andet kvartal i år et overskud på 1,26 billioner won, mens overskuddet i første kvartal var på 234 mia. won.

Medie: Sydkoreansk værft hacket af Nordkorea

Sydkoreas værfter haler ind på konkurrenter i Kina

Medie: Sydkoreanske værfter sparer sig til bedre resultater

Forsiden lige nu

Topchef har forvandlet ny og aggressiv spiller i søforsikring

Forsikringshuset Neon, som har hentet flere medarbejdere i Lavaretus til et nyt dansk kontor, kæmpede for overlevelse for få år siden. En strategisk overhaling betyder, at man nu indleder en offensiv på markedet for søforsikring med kontorer i København og Genova.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere