ShippingWatch

Manglende ordrer skærer dybt i Samsung Heavys tredje kvartal

Det koreanske værft Samsung Heavy så nettoresultatet falde med 82 pct. i tredje kvartal, hvor færre ordrer og billigere skibe påvirkede perioden.

Samsung Heavy Industries nettoresultat faldt med 82 pct. i årets tredje kvartal til 23,4 mia. won (21 mio. dollars) sammenlignet med 129 mia. won i samme periode året før, skriver The Korea Herald.

Faldet skyldes billigere skibe og ikke mindst et fald i ordrer. Driftsindtjeningen faldt fra 84,1 mia. won til 23,6 mia. won, fremgår det. Salget faldt 37 pct. Den svage bundlinje skyldes ifølge værftet netop fald i ordre og indtjeningen, da nogle dokke har været ude af drift.

I september kom det frem, at Samsung Heavy har landet en ordre på at bygge seks containerskibe til en samlet værdi på 968 mio. dollars, der ifølge industrikilder stammer fra schweiziske MSC.

Med den seneste aftale har Samsung Heavy modtaget ordrer til en værdi af 6,5 mia. dollars i år på at bygge 24 skibe.

Samsung Heavy lander milliardordre på containerskibe

Samsung Heavy hyrer australsk sikkerhedsekspert

Medie: Sydkoreanske værfter i tovtrækkeri med lokale stålproducenter

Forsiden lige nu

Topchef har forvandlet ny og aggressiv spiller i søforsikring

Forsikringshuset Neon, som har hentet flere medarbejdere i Lavaretus til et nyt dansk kontor, kæmpede for overlevelse for få år siden. En strategisk overhaling betyder, at man nu indleder en offensiv på markedet for søforsikring med kontorer i København og Genova.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere