ShippingWatch

Olieprisen på højeste niveau i mere end to år

Oliepriserne ligger på det højeste niveau i mere end to år tirsdag morgen, efter at Saudi-Arabiens kronprins forleden strammede grebet om magten.

Tirsdag morgen ligger oliepriserne på det højeste niveau i mere end to år, mens guld og kobber viser mindre udsving.

Oliemarkedet fastholder og udbygger mandagens markante stigninger, der opstod, efter at Saudi-Arabiens kronprins, Mohammed bin Salman, har strammet grebet om magten og samtidig øget spændingerne til Iran.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster tirsdag morgen 64,20 dollar mod 63,00 dollars mandag eftermiddag. Den amerikanske WTI-olie handles samtidig i 57,30 dollars mod 56,20 dollars mandag eftermiddag.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 14 dage

På guldmarkedet er efterspørgslen steget både på grund af på grund af bekymringer om uro omkring Nordkorea i forbindelse med præsident Trumps besøg i Sydkorea samt vigende amerikanske renter.

Tirsdag morgen koster en ounce guld 1280 dollars mod 1274 dollars mandag eftermiddag.

På markedet for industrimetaller koster et ton kobber tirsdag morgen 6944 dollars mod 6949 dollars mandag eftermiddag.

Udrensning i Saudi-Arabien sender olieprisen op

Analytiker: Oliemarkedet er det mest solide siden før kollaps

Forsiden lige nu

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Lavaretus i vildrede efter masseflugt af medarbejdere

Det landede som en bombe hos stifterne af Lavaretus, at hele Københavner-kontoret har sagt op for at starte hos konkurrenten. Ifølge ShippingWatchs kilder er vildreden så stor, at der ikke kommer en hurtig afklaring på fremtiden. Maersk forholder sig roligt som kunde.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere