Log ind

Hyundai Heavys ansatte strejker fra torsdag

Hyundai Heavy Industries værft Ulsan Sydkorea.jpg Leverandører:

Samtlige arbejdere på det koreanske storværft Hyundai Heavy Industries vil strejke tre dage fra og med torsdag. Det sker i protest mod værftets omfattende nedskæringer, der bl.a. omfatter store frasalg.

Leverandører: Skatteordning kan gavne tusindvis af ansatte

14517861062_aa0a507206_o (1).jpg Leverandører:

Dansk Folkepartis støtte til en vækstpakke med gunstigere skattevilkår for leverandører og rederier bliver positivt modtaget i Danske Maritime og Danmarks Rederiforening.

Offshorekrise tvinger europæisk storværft til at reorganisere

damenshipyards.jpg Leverandører:

Den hollandske værftsgruppe Damen tager nu konsekvensen af det elendige offshoremarked og reorganiserer tre af gruppens vedligeholdelsesværfter og afskediger mange ansatte. Også andre steder skyller krisen ind over den europæiske værftsindustri.

Koreanske banker har reduceret deres lån til værfterne

busan.jpg Leverandører:

De sydkoreanske banker har reduceret omfanget af deres lån til landets tre skrantende storværfter. Statsejede Korea Development Bank har dog øget sin eksponering i forbindelse med de igangværende restruktureringer, viser nye tal ifølge koreansk medie.

Her er overblikket over Maersks regnskab

Maersk Tankers slæbebåd towage Container:

Verdens største containerrederi, Maersk-gruppens kerneforretning Maersk Line, kom ud af 2016 med et dundrende underskud, og gruppen som helhed tabte næsten to mia. dollars. Det skyldes hovedsagligt offshoredelen. Her er dit overblik over onsdagens årsregnskab fra Maersk.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

hamburgsud4.jpg Rederier:

Maersk Line kan måske glæde sig til et plus i det kvartalsregnskab, der offentliggøres onsdag i næste uge. Kampen om ballastvandmarkedet er skudt i gang. John Fredriksen kæmper på to fronter. Og så gør shipping og offshore ondt på de store banker. Læs ugens bedste.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE