Log ind

EU på vej med restriktive krav til maritim statsstøtte

MT Amalienborg 3x5.jpg Rederier:

Danmark og flere andre lande får i disse måneder gransket deres statsstøtte til rederier og maritime virksomheder. EU-Kommissionen forbereder en mere restriktiv praksis, erfarer ShippingWatch.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

brian.jpg Rederier:

Det blå vækstteam fremlagde sine anbefalinger til regeringen, men ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen er der stor usikkerhed om et af de mest centrale forslag. DHT afviste samtidig et forsøg fra Frontline på at forhindre handlen med BW Group i ugen, der gik på ShippingWatch.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

lauritzen1.jpg Rederier:

J. Lauritzen lukkede strid med obligationsejerne med penge fra sin ejer, flere deltajer blev kendt om EU's godkendelse af opkøbet af Hamburg Süd, mens Rickmers Maritime Trust måtte opgive overlevelsekampen. Læs også om XO Shipping, Nordic Tankers og von Appen-familien.

2016 var rekordår for Bladt

Northwind_Installation_2013.jpg Leverandører:

Den danske producent af fundamenter til havvindmøller har så meget arbejde, at man umuligt kan lave mere lige i øjeblikket. Det har givet udslag i et historisk godt 2016, men en dyster melding om en større fyringsrunde på fabrikken i Aalborg varsler om helt nye tider i industrien.

Minister: EU kan bremse dansk tonnageskat

Brian Mikkelsen2 PEDERSEN RUNE AARESTRUP.jpg Rederier:

EU-Kommissionen tøver med at godkende en udvidelse af den danske tonnageskat i Nordsøen, som et flertal i Folketinget blev enige om for 16 måneder siden. "Jeg er både irriteret og meget ærgerlig," siger erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) til ShippingWatch.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE