ShippingWatch

Leverandører

Navios står i stampe i tredje kvartal

Græske Navios fik et underskud på 28 mio. dollars i årets tredje kvartal, hvor flere kontrakter løb ud for selskabets logistikselskab. Omsætningen steg sammenlignet med sidste år.

Maersk Drilling i ny alliance med Aker BP og Halliburton

Maersk Drilling har indgået en alliance med norske Aker BP, hvor også Halliburton spiller en rolle. "Vi ser et stort potentiale i et dybere samarbejde på tværs af branchen for at eliminere ineffektivitet og skabe fælles værdi," siger CEO Jørn Madsen.

Her er sidste uges bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Tre scenarier for kriseramte Noble Group

Det store handelshus og Singapore-noterede Noble Group ser ud til at styre direkte mod en restrukturering for at få styr på sin milliardstore gæld. Bloomberg peger på tre mulige scenarier for det pressede selskab.

Topchefen med de mange luksusproblemer

Som topchef for et selskab, der år efter år lancerer det ene rekordresultat efter det andet, har Niels Smedegaard svært ved at pege på deciderede udfordringer for DFDS. I et interview med ShippingWatch kommer han med et par bud.

Bunker Holding åbner nyt selskab for storkunder

Hvad var det for et projekt, Bunker Holding gik i gang med, da den store bunkerkoncern for et år siden tog hul på et "hemmeligt projekt" med udgangspunkt i London? ShippingWatch har svaret her.

Skibsdesigner satser på nyt marked

Den danske skibsdesign-virksomhed Knud E. Hansen har lavet en ny forretningsenhed, der udelukkende skal arbejde med luft, varme og aircondition ombord på skibe.

Brian Mikkelsen: Montørordning ligger desværre ikke lige for

Montørordningen, der er en del af regeringens nye vækstpakke og kræver en godkendelse af EU-Kommissionen, ligger ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) "desværre ikke lige for." EU-Kommissionen er positive nok, lyder det fra Danske Maritime.

Maersk vil presse fodslæberne i klimadebat

Store industrispillere som Maersk, MAN og Hapag-Lloyd prøver på et møde om CO2 i Bonn i dag under de igangværende COP23-forhandlinger at presse på for mere strikse klimamål. Nødvendigt at handle uden om IMO, påpeger arrangørerne.

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Maersk måtte nedpræcisere forventningerne til Maersk Line for i år, men på Esplanaden kunne man glæde sig over en vigtig nyhed om overtagelsen af Hamburg Süd. Også retssagen mod Monjasa-stifteren Jan Jacobsen prægede sidste uge på ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere