ShippingWatch

HSH's obligationsejere kommer med nyt tilbud

Flere af obligationsejerne i HSH Nordbank tilbyder nu at bytte gæld for et delejerskab af banken. Det skriver Reuters.

En gruppe obligationsejere i HSH Nordbank har tilbudt at bytte obligationer med en ejerandel i selskabet, når den statsejede bank skal privatiseres, skriver Reuters.

"Et forslag er blevet præsenteret for banken og dens ejere om at T1-obligationsejere kan købe sig ind i HSH Nordbank ved at bytte nogle af deres gældskrav for aktiver i selskabet," lyder det fra en gruppe obligationsejere ifølge Reuters.

Til sammen oplyser obligationsejerne, at de har "betydelige finansielle ressourcer," men de kommer ikke med et konkret bud på, hvor stor en andel af banken, de kan overtage.

HSH Nordbank kommer i disse dage et skridt nærmere sin privatisering, da fristen for at byde på banken løb ud natten mellem fredag og lørdag. Mandag oplyste banken, at den har fået flere bindende bud på et køb.

Hvor mange bud, der præcis er tikket ind, melder banken ikke noget om. Men nu begynder de reelle forhandlinger, som vil løbe frem mod februar 2018 for delstaterne Hamborg og Slesvig-Holsten.

"De bindende bud tager os et skridt nærmere en succesfuld privatisering," sagde CEO Stefan Ermisch i meddelelsen og peger på, at bankens restrukturering i løbet af de seneste år har båret frugt.

Efter flere bud starter afgørende forhandlinger om salget af tysk storbank

Kinesere dømmes ude af opløbet om HSH Nordbank

Flere kapitalfonde i spil som købere af trængt shippingbank

Forsiden lige nu

Topchef har forvandlet ny og aggressiv spiller i søforsikring

Forsikringshuset Neon, som har hentet flere medarbejdere i Lavaretus til et nyt dansk kontor, kæmpede for overlevelse for få år siden. En strategisk overhaling betyder, at man nu indleder en offensiv på markedet for søforsikring med kontorer i København og Genova.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere