ShippingWatch

Kuehne + Nagel varsler flere opkøb

Den schweiziske transport- og logistikvirksomhed afholder kapitalsmarkedsdag onsdag i London, hvor koncernen bebuder nyt om strategiplan.

Den schweiziske transport- og logistikkoncern Kuehne + Nagel har fortsat som ambition at vokse mere end markedet, og det skal opkøb være med til at understøtte.

Det oplyser DSV-konkurrenten forud for en kapitalmarkedsdag onsdag i London, hvor der bliver blive sat fokus på en strategiplan kaldet KN+Netxgen, som ved årsskiftet afløser den hidtidige, Focus + Excellence.

"Baseret på vores succesfulde forretningsmodel er det Kuehne + Nagels fortsatte ambition at vinde betydelige markedsandele i de kommende år. Opkøb har støttet vækstinitiativerne før i tiden og vil også være et vigtigt element i forhold til at sætte fart på KN+Netxgen," skriver Kuehne + Nagel i en meddelelse.

Den schweiziske transport og logistikvirksomhed oplyser ingen konkrete målsætninger.

Kuehne + Nagel er verdens andenstørste speditørvirksomhed efter DHL Logistics, mens DSV er rangeret som nummer fem, viser en opgørelse fra branchemediet Journal of Commerce.

Kuehne + Nagel viser vækst på alle områder

Kuehne + Nagel leverer lavere driftsoverskud end ventet

Jefferies: DSV lægger afstand til sine konkurrenter

DSV opjusterer efter historisk stærkt regnskab

 

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere