ShippingWatch

Kuehne + Nagel varsler flere opkøb

Den schweiziske transport- og logistikvirksomhed afholder kapitalsmarkedsdag onsdag i London, hvor koncernen bebuder nyt om strategiplan.

Den schweiziske transport- og logistikkoncern Kuehne + Nagel har fortsat som ambition at vokse mere end markedet, og det skal opkøb være med til at understøtte.

Det oplyser DSV-konkurrenten forud for en kapitalmarkedsdag onsdag i London, hvor der bliver blive sat fokus på en strategiplan kaldet KN+Netxgen, som ved årsskiftet afløser den hidtidige, Focus + Excellence.

"Baseret på vores succesfulde forretningsmodel er det Kuehne + Nagels fortsatte ambition at vinde betydelige markedsandele i de kommende år. Opkøb har støttet vækstinitiativerne før i tiden og vil også være et vigtigt element i forhold til at sætte fart på KN+Netxgen," skriver Kuehne + Nagel i en meddelelse.

Den schweiziske transport og logistikvirksomhed oplyser ingen konkrete målsætninger.

Kuehne + Nagel er verdens andenstørste speditørvirksomhed efter DHL Logistics, mens DSV er rangeret som nummer fem, viser en opgørelse fra branchemediet Journal of Commerce.

Kuehne + Nagel viser vækst på alle områder

Kuehne + Nagel leverer lavere driftsoverskud end ventet

Jefferies: DSV lægger afstand til sine konkurrenter

DSV opjusterer efter historisk stærkt regnskab

 

Forsiden lige nu

Her skal de danske rederiers kampe stå de næste år

Danske Rederier med adm. direktør Anne Steffensen i spidsen skal have såvel kendte som nye ønsker opfyldt, for at målene i den nye strategi kan opnås. ShippingWatch lister de kommende års udfordringer op her.

Ét ord har reduceret antallet af bestikkelsessager i Suez-kanalen

Med ret få midler er det på to år blevet muligt for rederierne at få deres skibe gennem Suez-kanalen uden at skulle betale lodserne for hjælp i form af f.eks. cigaretter. "En milepæl," lyder det fra antikorruptions-organisationen MACN, der står bag initiativet.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Interviews med topchefer i Maersk Line, Hamburg Süd og Hapag-Lloyd, tragisk ulykke på borerig, rederier under anklage for brud på udlændingeloven og et dramatisk formandsexit i Maskinmestrenes Forening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere