ShippingWatch

DSV satser på Iran med nyt partnerskab

Transportkoncernen DSV har indgået en aftale med et iransk firma, der skal sikre selskabet en større tilstedeværelse på markedet. Det nye partnerskab vil arbejde i tre iranske havne.

Den danske transportkoncern DSV vil have en større bid af det iranske marked og har indgået en aftale med et lokalt selskab i landet for at sikre strategien.

Det skriver den iranske avis Financial Tribune.

DSV's nye samarbejde er med Seven Seas, og partnerskabet åbner mulighed for fragtløsninger fra tre havne i Iran.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 14 dage

"Med havnene Anzali, Nowshar og Amirabad står vi stærkere i den nordlige del af Tehran og kan tilbyde nye løsninger. Det gælder især i CIS (forbund af gamle sovjetiske republikker, red.) via det Kaspiske Hav," siger Anne Henriksen, der er chef for forretningsudvikling hos DSV, ien meddelelse på DSV's hjemmeside.

I en tidligere version, stod der, at Seven Seas er eget af amerikanske Supreme Group. Det er ikke tilfældet. Vi beklager fejlen.

Maersk Line udvider med reeferhavn i Iran

Ny topchef skal skabe ro i Seven Seas

DSV opjusterer efter historisk stærkt regnskab

Forsiden lige nu

Norge takker nej til invitation fra Opec

Opec har inviteret en lang række af olieproducerende lande til at deltage i sammenslutningens møde i Wien, hvor en forlængelse af produktionsloftet står øverst på dagsordnen. Norge har takket nej til at være med.

Tysk olieselskab vil skyde over 15 mia kr i norsk sokkel

Tyske Wintershall vil over de næste år investere omkring 20 mia. norske kr. svarende til 15,5 mia. kr. i norsk sokkel, fortæller Hugo Dijkgraaf, managing director for olieselskabets norske aktiviteter, ifølge det norske medie Sysla.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere