ShippingWatch

Medie: Ny køber med i opløbet om HSH

En ny køber melder sig på banen for at købe HSH Nordbank ifølge det tyske erhvervsmedie Handelsblatt. Banken er sat til salg efter år med dårlige resultater især på grund af investeringer i shipping.

En amerikansk køber i form af den store kapitalfond Cerberus Capital Management, der er blandt verdens største investeringsfonde, er nu med i opløbet om at blive ejer af tyske HSH Nordbank.

Det skriver det tyske erhvervsmedie Handelsblatt med henvisning til kilder i finansverden.

Cerberus Capital Management er ikke den eneste investor, der har udtryk interesse for HSH Nordbank, der er sat til salg af sine ejere, de to delstater Hamborg og Slesvig-Holsten. Også en anden amerikansk kapitalfond, Apollo, og det kinesiske forsikringsselskab Anbang er efter sigende interesseret i at købe HSH Nordbank, skriver mediet.

I april var det fremme, at fem potentielle købere var på banen.

Ifølge Handelsblatt er Cerberus Capital Management især interesseret i HSH's dårlige shippinglån.

Sidste år måtte den trængte shippingbank hensætte 2 mia. euro på dårlige shippinglån, fremgik det af regnskabet for 2016.

HSH Nordbank ramt af nye hensættelser for milliarder

Commerzbank øger hensættelser på shipping

Shippingbanker har nedskrevet lån for 3,4 mia dollars

Tyske shippingbanker har udspillet deres globale førerposition

Forsiden lige nu

Shippingindustrien: Vi arbejder aktivt for miljøet

De store shippingorganisationer afviser hård kritik om at forhale arbejdet med bl.a. rederiernes udledning af CO2. Vi spillede en stor rolle i udviklingen af en ny miljøstrategi, fastslår ICS over for ShippingWatch.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere